İtachi tam Mihawk değil mi yaZoro vs İtachi istiyorum ben
Birisi Yuruse Saske diğeri daha sonra dövüşelim kıllı döş
İtachi tam Mihawk değil mi yaZoro vs İtachi istiyorum ben
İçim kıpır kıpır etti xayalini bile kurarkenasdşfjasşldkfjEn büyük hayalim çok büyük İtachi fanları kalabalığıyla Zoro fanlarının tartışmasını izlemek
çakradır hakidir hepsi ruh gücünün vücutta sirkülasyonu değil mi ahah, Zoro biliyorsun hakisine sahip çıkamıyor sağa sola emcükletiyor. valla bin yıl kalır genjutsuda kk olur orda eğlenir :dZoro’nun vücudunda çakra olmadığından genjutsuyu unut. Zaten Zoro’nun kas gücüne İtachi yetişemez. Çenesine yumruğu oturtsa İtachi annesine babasına kavuşur
Zoro gibi mistik bir adama Genjutsu işler mi? Cidden buna inanıyor musun? Zoro direkt anlar illüzyon içerisinde olduğunu. Sonra çıkar ve kaldığı yerden İtachi’yi tokatlamaya devam eder. Zoro’nun kral hakisi genjutsuyu çok net bozar :dçakradır hakidir hepsi ruh gücünün vücutta sirkülasyonu değil mi ahah, Zoro biliyorsun hakisine sahip çıkamıyor sağa sola emcükletiyor. valla bin yıl kalır genjutsuda kk olur orda eğlenir :d
ya düşündüm de biraz aşırıya gitmişim. genjutsu yerine doton çakıp labirent yapsa zaten iş bitti.Zoro gibi mistik bir adama Genjutsu işler mi? Cidden buna inanıyor musun? Zoro direkt anlar illüzyon içerisinde olduğunu. Sonra çıkar ve kaldığı yerden İtachi’yi tokatlamaya devam eder. Zoro’nun kral hakisi genjutsuyu çok net bozar :d
ya düşündüm de biraz aşırıya gitmişim. genjutsu yerine doton çakıp labirent yapsa zaten iş bitti.
zoro itaçinin kustuğu kanda boğulur asjdhdlkxhdlabd
itachi vuramıyordu istediğine sanırsam. sasukenin gözü bunu kontrol edebiliyordu da. Zolo vurulmaz ona.Ametarasu atsa işi bitmiyo mu zaten o kadar aşina değilim Naruto'daki güçlere ama.
Zoro’yu tutacak fiziksel güç var mı Itachi’de acaba? Zoro her türlü alır hasta eziği.zoro itaçinin kustuğu kanda boğulur asjdhdlkxhdlabd
itaçi fanı değilim ama zoronun itaçi karşısında bi numarası yok be.