Marco 3 amirale kafa atan adam aklını alır at hırsızı Weevil'inWeevil çamaşır gibi silkeler o kum torbasını.
Son düzenleme:
Marco 3 amirale kafa atan adam aklını alır at hırsızı Weevil'inWeevil çamaşır gibi silkeler o kum torbasını.
Ben weevil'ı amiral gücünde falan bekliyorum, daha aşağısı değil. Bence bir yonko ile baya bi süre tanklamasina kapisabilir. Kaybeder ama kaido'ya falan luffy'den çok ama çok daha fazla dayanır gibi geliyor banaMarco 3 amirale kafa atan adam aklını alır at hırsızı Weevıl'ın
Kum torbası kum torbalığı yapmış sadece. :/Marco 3 amirale kafa atan adam aklını alır at hırsızı Weevıl'ın
Weevıl onu bile yapabilir mi belli değil yalnızKum torbası kum torbalığı yapmış sadece. :/
Ben Weevil'in amiral ayarı olduğunu sanmıyorum.Ha olabilir ama tabii ki.Bir görmek lazımBen weevil'ı amiral gücünde falan bekliyorum, daha aşağısı değil. Bence bir yonko ile baya bi süre tanklamasina kapisabilir. Kaybeder ama kaido'ya falan luffy'den çok ama çok daha fazla dayanır gibi geliyor bana
Kata'yı havaya atıp, yere düşmeden paspas yapar.Weevıl onu bile yapabilir mi belli değil yalnız
Ben Weevil'in amiral ayarı olduğunu sanmıyorum.Ha olabilir ama tabii ki.Bir görmek lazım
Beklenilen kadar güçlü çıkarsa neden olmasınKata'yı havaya atıp, yere düşmeden paspas yapar.
İzninle sana bir soru soruyorum Miyata-kun.Beklenilen kadar güçlü çıkarsa neden olmasın
Kata reis dövüşten kaçmaz yavİzninle sana bir soru soruyorum Miyata-kun.
Kata geleceği görüp yenileceğini anladığı bir dövüşe girer mi sence?
Ölse de girer yani? Luffy ile takılsa iyi olur. O öğretir kaçmayı :dKata reis dövüşten kaçmaz yav
Linlin'den Smoothie ve diğerleri üç buçuk atıp kaçarken Kata sakinliğini kaybetmiyordu bile Dövüşten kaçacak tipte adam zaten değil.Luffy kaçmıyor taktiksel geri çekiliyor bence.Teach senço gibiÖlse de girer yani? Luffy ile takılsa iyi olur. O öğretir kaçmayı :d