Kıyma gibi kesmiş ama etkilememiş bir de doğru dürüst. Baştan sona facia.Animenin o rezaleti nedir öyle yav.Kesilmesine zar zor tepki veren Jack Ashura'yı kıyma gibi kesmiş
Kıyma gibi kesmiş ama etkilememiş bir de doğru dürüst. Baştan sona facia.Animenin o rezaleti nedir öyle yav.Kesilmesine zar zor tepki veren Jack Ashura'yı kıyma gibi kesmiş
Jack gibi aşırı yavaş bir adam Ashura'yı nasıl kesme manyağı yapmış o daha komik.Gerçi Batman Luffy'yi blokluyorduKıyma gibi kesmiş ama etkilememiş bir de doğru dürüst. Baştan sona facia.
Daha önce de demiştim; sadece animeden takip edenler ile biz başka serileri takip ediyoruz.Jack gibi aşırı yavaş bir adam Ashura'yı nasıl kesme manyağı yapmış o daha komik.Gerçi Batman Luffy'yi blokluyordu
Sahsen ben ıkısınıde ayrı degerlendırıyorum. Hatta OP dısında manga okudugumda anımesı sıkıcı gelır ama OP ta ole degıl hanı sıkıcı ama bıldıgım ıcın degıl.Daha önce de demiştim; sadece animeden takip edenler ile biz başka serileri takip ediyoruz.
Orewa tensai baskettoman Sakuragi Reyiz.Ahahahah Enma sağolsun kimin kucak geziceği belli değil xd
Çünkü sürprizlerle dolu.Sahsen ben ıkısınıde ayrı degerlendırıyorum. Hatta OP dısında manga okudugumda anımesı sıkıcı gelır ama OP ta ole degıl hanı sıkıcı ama bıldıgım ıcın degıl.
Tek sileşiyle kucağa zorunlu bırakır insanları xdAhahahah Enma sağolsun kimin kucak geziceği belli değil xd
Ya daha dün yazdım bunları. Adam sileşlen rakiplerini alıyor diye. Hey Allah'ımHee inşallah o günleri de görürüz :d
Ashura duygulanıp ağlamış birde, benim hatırladığım mangada öyle bir şey de yoktuAnimenin o rezaleti nedir öyle yav.Kesilmesine zar zor tepki veren Jack Ashura'yı kıyma gibi kesmiş