Teşekkür ederim desteğiniz için Bonekichi-senpai.Söylesinler de bilelim madem. Arkandayız doktorum
Teşekkür ederim desteğiniz için Bonekichi-senpai.Söylesinler de bilelim madem. Arkandayız doktorum
Robin'in tek vasfı buydu. O da elinden alındı.Toki'nin 800 yıl öncesinde yaşadığını öğrendikten sonra Robin'nin pabucu iyice dama atıldı. E. Oda resmen 2y sonrasında tayfanın işlevini düşürdü.
Olsun onu şey muhabbetiyle aşıyor aklınca. Ray'in dediği "biz bilim insanı değiliz anlamayız o dalgalardan".Toki'nin 800 yıl öncesinde yaşadığını öğrendikten sonra Robin'nin pabucu iyice dama atıldı. E. Oda resmen 2y sonrasında tayfanın işlevini düşürdü.
Moria falan artış yaşamadı. Jinbe de yükselmemiş göründüğü kadarıyla bilemiyorum yani o yüzden.En son Shichibukai olanlar için geçerlidir herhalde. Diğerleri için zaten bir değişiklik gerektiyse önceden yapılmıştır bu. Belki onların da ödülünü gösterir ama daha önceden değişmiştir diye düşünüyorum.
Ödülleri de neye göre artıracaklar merak ediyorum. Shichibukai oldukları süreçte ne yaptılar, güçlerinin arttığını nerede ve nasıl gösterdiler de ödülleri artıyor?Moria falan artış yaşamadı. Jinbe de yükselmemiş göründüğü kadarıyla bilemiyorum yani o yüzden.
Şuan ki Shichiler için farklı bir değerlendirme yapılıyor gibi ödül üzerinde çalışdığına göre.
Anime olayları değiştirme konusunda zirveye oynar gerçekten Ashura direk Jack'i yarıp bir kılıcını da kırıyor zaten.Ashura duygulanıp ağlamış birde, benim hatırladığım mangada öyle bir şey de yoktu
Shichibukai oldukları süreçte yaptıklarıyla ödül artmiyor ki. Crocodile WB'ye yenildikten sonra denizde ki diğer korsanları biçiyor adam Shichi diye hükümet bunu kahramanlık gibi yaziyor kendine yarıyor diye. Oysa Crocodile her yeri geldiğinde bunlara giydiriyor bunu açık açık söylüyor bir de.Ödülleri de neye göre artıracaklar merak ediyorum. Shichibukai oldukları süreçte ne yaptılar, güçlerinin arttığını nerede ve nasıl gösterdiler de ödülleri artıyor?