O zaman biraz saygımı kazanır işteOnların da sırası gelecek. o da bu düzenden memnun değil zaten
O zaman biraz saygımı kazanır işteOnların da sırası gelecek. o da bu düzenden memnun değil zaten
Saka reyiz dragon gibi ben bunlara karşıyım deyip boş boş oturmuyor. Emri altında gözüküp Eysuu gibi delecek hepsiniO zaman biraz saygımı kazanır işte
Bu arc'ın yıldızı olacak Drake reis beklemedeyiz.Şimdi Orjinal çeviriden baktım. Bu denizcileri değişime zorlayacak gibi bir şey söylüyor. Evet farklı ama olsun Sword oluşumu iyi hahaha Bu arada yazdığın için sağ ol
Arcın yıldızı Zoro olacak. Gözünü açıp Kaido'yu devirecek. Luffy de kucak gezer o arada xdBu arc'ın yıldızı olacak Drake reis beklemedeyiz.
İşte şu an öyle bir görüntü vermiyor ama yaparsa Mutlak Adalet konusunda haklı çıkarSaka reyiz dragon gibi ben bunlara karşıyım deyip boş boş oturmuyor. Emri altında gözüküp Eysuu gibi delecek hepsini
Şu Sword muhabbetinden sonra iş yapacağı kesinBu arc'ın yıldızı olacak Drake reis beklemedeyiz.
Adaleti ile herkese yargı dağıtsa da rahatlasak :dİşte şu an öyle bir görüntü vermiyor ama yaparsa Mutlak Adalet konusunda haklı çıkar
Şu Sword muhabbetinden sonra iş yapacağı kesin
Ahahahah Dört gözle bekliyor olacağımAdaleti ile herkese yargı dağıtsa da rahatlasak :d
Usopp Jack ı yenmeyecek. Dogduguna pısman edecek Jack ı helele hele Usopp-sama nın karşısına geldıgıne.Usopp Jack'i yenecek.Kanıtı: