Öyle bir şey olursa, Sakazuki pasif yanardağ dönüşürAkainu reis gelse de Wanoya, BM ve Kaido ile 2v1 yapsa
Son düzenleme:
Öyle bir şey olursa, Sakazuki pasif yanardağ dönüşürAkainu reis gelse de Wanoya, BM ve Kaido ile 2v1 yapsa
Söylesinler de bilelim madem. Arkandayız doktorumBence sorun benim. Beni terslemek küçük düşürmek için öyle dediniz. Sorun ben miyim anlatın bana?
Bizim amiralimize güvenimiz tamÖyle bir şey olursa, Sakazuki pasif yanardağ dönüşür
Kutsalların biricik AmiraliBizim amiralimize güvenimiz tam
Korsan öldürdüğü için sevilmeyen adamKutsalların biricik Amirali
Korsan öldürdüğü için değil, adaleti adamına göre dağıttığı için sevmiyorumKorsan öldürdüğü için sevilmeyen adam
Itachinin yaptığının daha masumunu yapmıştır. Sırf oyajiye, Ace'e inat düşmanlar görevini en iyi şekilde yapan amiralime. Gel gör ki diğeri tüm anime aleminde en sevilen adamdır belki
Kim çevirdiyse çeviri iyi değil.Aynen öyle reis. Zamanın da anlayamadık bu sözleri. Elinden geleni yap, Türkün gücünü göster. Sivaslı Drake
Napti ki adamına göre?Korsan öldürdüğü için değil, adaleti adamına göre dağıttığı için sevmiyorum
Şimdi Orjinal çeviriden baktım. Bu denizcileri değişime zorlayacak gibi bir şey söylüyor. Evet farklı ama olsun Sword oluşumu iyi hahaha Bu arada yazdığın için sağ olKim çevirdiyse çeviri iyi değil.
Atar yeterli değil. Halkı ezenlerin başında kutsallar geliyor mutlak adalet dediği için onlara karşı da bir şeyler yapmalıNapti ki adamına göre?
Goroseiye bile atarini yaptı yeri geldiğinde. Filo amiralligi kolay değil. Amiral hali yok daha durağan oldu da bir ülkede isteyecegin asker Akainu gibi olur.
Onların da sırası gelecek. o da bu düzenden memnun değil zatenAtar yeterli değil. Halkı ezenlerin başında kutsallar geliyor mutlak adalet dediği için onlara karşı da bir şeyler yapmalı