Görsen hoşuna giderdi halbuki. Dadan reis, Garp'ın yapması gerekeni yapıyor.Sayfa açılmıyor la, trollüyor musun?
Görsen hoşuna giderdi halbuki. Dadan reis, Garp'ın yapması gerekeni yapıyor.Sayfa açılmıyor la, trollüyor musun?
Hee şakalıyormuş, lakin gene de hoş, Dadan görmek beni her zaman mutlu eder Ayrıca Dadan reis Kocana'ya da kafa atmaktan çekinmek çocukları tehlikedeyse, kadının dibi.Görsen hoşuna giderdi halbuki. Dadan reis, Garp'ın yapması gerekeni yapıyor.
Bak diyorsun ki Croc da haki yok kullanamıyor bende diyorum ki Croc da haki var. Sen olsa tek atardı diyorsun Oda böyle bir noktada Amirale tek attırır mı az mantık.Bak işte onlar çizemedi. Crocodile ortadan ikiye yardı. Hakili bi vuruş olsa Akainu ölmüştü
Eee orası daha bi sıkıntı. Orada Akainu’nun tüm yapısını bozdu keserek. Logia savunması bile yapamadı adam. Crocodile gibi havacı civacı adam niye hakisini kullanmadı? Beleşe amiral alacakmışBak diyorsun ki Croc da haki yok kullanamıyor bende diyorum ki Croc da haki var. Sen olsa tek atardı diyorsun Oda böyle bir noktada Amirale tek attırır mı az mantık.
Croc da her türlü haki vardır fakat o noktada kullanmadı diyecek muhtemelen. Hem de logia meyveler farklı Croc hakisiz vuruyor ne hikmetse ama adam 2 saat toplayamıyor kendini...
"Amiral alacakmış" "Beleşe" kendin cevabı veriyorsun zaten. Serinin dinamiğine aykırı bu dediğin hele ki öyle bir noktada MF savaşında.Eee orası daha bi sıkıntı. Orada Akainu’nun tüm yapısını bozdu keserek. Logia savunması bile yapamadı adam. Crocodile gibi havacı civacı adam niye hakisini kullanmadı? Beleşe amiral alacakmış
Zaten 100 tanesi kral hakiye gider.İnanılmaz bir şey ya. Sanji'nin ne kadar güçlü olduğunu kanıtlamak için Page One çöpünden örnek veriyorlar. Ona da anca kostümle denk oldu. Kata tek başına 150 tane Page One'ı ortak zorlukta indirir.
Bence de rahatça alır da Hawkinsten daha rütbeli P1. Onu da diyeyim.İnanılmaz bir şey ya. Sanji'nin ne kadar güçlü olduğunu kanıtlamak için Page One çöpünden örnek veriyorlar. Ona da anca kostümle denk oldu. Kata tek başına 150 tane Page One'ı ortak zorlukta indirir.
Dev bir müzikal canlandırdınız tebrikler.İnanılmaz bir şey ya. Sanji'nin ne kadar güçlü olduğunu kanıtlamak için Page One çöpünden örnek veriyorlar. Ona da anca kostümle denk oldu. Kata tek başına 150 tane Page One'ı ortak zorlukta indirir.