Üye silindi 1004
Kata çok rahat Dressrosa'yı tek başına dümdüz ederŞehiri sokak mı sandın sen
Kata çok rahat Dressrosa'yı tek başına dümdüz ederŞehiri sokak mı sandın sen
Edemez demedim ki? Ama attığın resimde yok ettiği alan bina boyutu bile değil. Evet ayna boyutu normal dünyadan farklı veya değil ona bir şey diyemem.Kata çok rahat Dressrosa'yı tek başına dümdüz eder
Page One > Hawkins idi rütbe olarak. Flying Six Headliner > Headliner.İnanılmaz bir şey ya. Sanji'nin ne kadar güçlü olduğunu kanıtlamak için Page One çöpünden örnek veriyorlar. Ona da anca kostümle denk oldu. Kata tek başına 150 tane Page One'ı ortak zorlukta indirir.
Ancak Hawkins Kaido'ya yeni katılmış birisi. Direkt olarak Flying six yapacak değiller ya.Page One > Hawkins idi rütbe olarak. Flying Six Headliner > Headliner.
Hawkins'te Zoro'dan kan aldı.
Hiç bilmiyorum. :/ Büyük ihtimal erkekti.Onu demek istemedim Özünde derken bir kadın ama Iva'nin hormonsal degisiklikleri yuzunden erkege donusturuluyor?
Kadınsa Inazuma'nın ona sevgi duymaması garipsenmemeli diyecektimHiç bilmiyorum. :/ Büyük ihtimal erkekti.
Headliner yapıyorlarda Flying Six niye yapmıyorlar öyle bir kural mı varmış?Ancak Hawkins Kaido'ya yeni katılmış birisi. Direkt olarak Flying six yapacak değiller ya.
Garp low. Neyini tartışıyorlar.Konusunda Garp tartışılan bir karakter.