O kız orada 5 yaş ise şimdi 46 olması lazımdı ya. Burada kız 20 falandir maks, hatta direkt 16 diyeyim ben ama güzel bakinmislarŞöyle bir detay yakalamışlar. Ufak bir detay da olsa fena değil. Oda böyle ince ince düşünüyor sanırım her şeyi.
O kız orada 5 yaş ise şimdi 46 olması lazımdı ya. Burada kız 20 falandir maks, hatta direkt 16 diyeyim ben ama güzel bakinmislarŞöyle bir detay yakalamışlar. Ufak bir detay da olsa fena değil. Oda böyle ince ince düşünüyor sanırım her şeyi.
Belki genç gösteriyordur hahah Valla ben de tam emin olamamıştım ama atayım dedim çünkü benziyorlar gerçektenO kız orada 5 yaş ise şimdi 46 olması lazımdı ya. Burada kız 20 falandir maks, hatta direkt 16 diyeyim ben ama güzel bakinmislar
WB varken mi? Gerçi wb kaido için dövüşmez. Muhtemelen BM hayatını kurtardı o yüzden ölümsüz.BM kaido ya bana borçlusun falan demişti.Zamanında garp-roger ın elinden aldığı için olabilir mi ?
Kaido’yu Denizcilerin elinden kurtarmış sanırım mangada açıklanmıştı.BM kaido ya bana borçlusun falan demişti.Zamanında garp-roger ın elinden aldığı için olabilir mi ?
Açıklanmadı.Kaido’yu Denizcilerin elinden kurtarmış sanırım mangada açıklanmıştı.
BM'yi de pataklamış ama yerin dibinde olduğu için kadraja sığmamış. Helal olsun sana Curly D. AdanEditörün evindeki kaynağımın sızdırığı Wano’nun climax sayısından bir sayfa
Sayfa açılmıyor la, trollüyor musun?Editörün evindeki kaynağımın sızdırığı Wano’nun climax sayısından bir sayfa