Mizah amaçlı yapılmıştır lütfen kimse alınmasın
İlla ki vardır da tamamen beklentilerle alakalı. Hele uzun süre takip ettiğin serilerin üzerine kafa yorup, tartışıyorsan; beklentilerin çıkmadığı zaman memnuniyetsizlik oluyor. Mesela Naruto'da:Güzel biten uzun seri hiç mi yok? Hepsi gömülüyor neredeyse.
Birilerinin mizahı birilerinin gerçeğidir buşido. Fb başladığından beri okumayı bıraktım mesela. Bitmeden de başlamaya hiç niyetim yok. Oden denilen abdiden daha en başından soğuttu beni Oda.Mizah amaçlı yapılmıştır lütfen kimse alınmasın
Olabilir Raiden’cığım beğenmeyebilirsin tabi ki. Ben sadece ufak çok ufak bir şaka yapayım dedim hahhaahBirilerinin mizahı birilerinin gerçeğidir buşido. Fb başladığından beri okumayı bıraktım mesela. Bitmeden de başlamaya hiç niyetim yok. Oden denilen abdiden daha en başından soğuttu beni Oda.
Ben Noel Baba denilen şuursuza kızdım zaten. Doğruları söyledi diye hemen çocuğun başına silah dayamış maganda!!Olabilir Raiden’cığım beğenmeyebilirsin tabi ki. Ben sadece ufak çok ufak bir şaka yapayım dedim hahhaah
Orada ki Noel baba, Oda’nın bizzat kendisiymiş diye duydum benBen Noel Baba denilen şuursuza kızdım zaten. Doğruları söyledi diye hemen çocuğun başına silah dayamış maganda!!
Ben 10 kişiyi temsil edip ölmeyecek diyorum. Hele Wano'da yani.Şaka maka gerçekten 5 yıl da bitecekse, serüvenin sonu yaklaştık demektir vay be...
Herhalde one piece hayranlarına Wano da kimin ölme ihtimali var diye sorsak, 10 kişiden 9’u Law der hahahah
Hele şu üç kuruşu Monster triodan sonra Law kazandırıyor hani.Kazanacağı üç kuruş için kıyamıyor karakterlerine. Üçünü de seri sonuna kadar harcamaz ya.
Hahahha Göreceğiz artık... Law ölecek mi? Yoksa yaşamına devam mı edecek? Tüm bunların cevabı her Cuma One Piece deBen 10 kişiyi temsil edip ölmeyecek diyorum. Hele Wano'da yani.
Tüketici olarak; bağyanefendiler bir parça azınlık sanki sektörde shshshshsHele şu üç kuruşu Monster triodan sonra Law kazandırıyor hani.