Yonkou ile bu kadar erken kafa kafaya gelmeleri Oda'nın hatası bence de. Teke tek olmayacak desek bile çok mantıklı olmuyor görünürde. Zira bu yaratıkları indirmek için öyle ya da böyle saldırı gücünün korkunç seviyelerde olması gerekiyor. Kaç kişi olduğunun bir önemi yok yani. O güç her türlü lazım olacak. Yonkoudan önce araya Weevil, amiral falan sıkıştırması gerekiyor en azından. Biraz da zaman atlaması.Luffy Koca ana ile teke tek vs atarsa hiç güzel olmayacak açıklama yapmış ama.
Aynı arc içinde gel yonko diyorsun çivileniyorsun sonra da vs atıp indiriyorsun ne güzel dünya.
Saçmalamasın hızlanacağım diye.2 yıl ciddi ara versin devam etsin tükendiyse.Beklemeyen olacağını sanmıyorum.Hunter o kadar bekleniyor.
Ona niye daldın bilmiyorum.İmparatorla Lucci bir değil aynı arc uçurulup yenmesi falan olmaz sonra.Benim demek istediğim aynı arc içinde imparator tokadıyla çivi gibi çakılırken teke tek dövüşüp indirmesi saçma olur.Hatta teke tek kafa kafaya dövüş çıkarması da saçma olur.Jinbe gibi dövüşmesine birşey demem.Luffy Kaido'yu alınca, Rob Lucci Kocana'yı almış sayılacak mı?
Bunları söyleyen Oda değilmiş zaten. Toei genel müdürü Shinji Shimuzu diye bir adammış. Ben de Oda söyledi sanıyordum. :/Luffy tek başına yenecek demiyor, Luffy tachi ga diyormuş.
Yani. Yoshihisa Heishi, kendisi jump dergisinin baş editörü, Op için daha yarısı mı ne bitti demiş. Kaç senelik benzer muhabbetler.Bunları söyleyen Oda değilmiş zaten. Toei genel müdürü Shinji Shimuzu diye bir adammış. Ben de Oda söyledi sanıyordum. :/
Vivre Cardlar'a inanmıyoruz, bu adama mı inanacağız?
Sadece dövüş olayı değil, Wano sonunda One Piece'yi göreceğiz falan demiş. Ona hiç inanmadım.Yani. Yoshihisa Heishi, kendisi jump dergisinin baş editörü, Op için daha yarısı mı ne bitti demiş. Kaç senelik benzer muhabbetler.
Jump'ın genel müdürü olsa inanırdım fakat Toei ne bilir..Bunları söyleyen Oda değilmiş zaten. Toei genel müdürü Shinji Shimuzu diye bir adammış. Ben de Oda söyledi sanıyordum. :/
Vivre Cardlar'a inanmıyoruz, bu adama mı inanacağız?