Herkes bu duruma şaşırıp olamaz derken, senin bundan memnun kalmana şaşırmadım. Yani bu kadar mantıksızlıkla, nasıl tatmin olmayı başaracaksın bu seriden çok ilginçÖyle bir de yeter de neyse.
Luffy Reyizi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Herkes bu duruma şaşırıp olamaz derken, senin bundan memnun kalmana şaşırmadım. Yani bu kadar mantıksızlıkla, nasıl tatmin olmayı başaracaksın bu seriden çok ilginçÖyle bir de yeter de neyse.
Luffy Reyizi sabırsızlıkla bekliyoruz.
İnsan gerçekten hayret ediyorArkadaş sakeyi fazla kaçırmış, içip içip yazmış herhal
Aahah bu arc Zoro'nun Kaido'yu indirmesini bekleyen arkadaş diyor bunu.Herkes bu duruma şaşırıp olamaz derken, senin bundan memnun kalmana şaşırmadım. Yani bu kadar mantıksızlıkla nasıl tatmin olmayı başaracaksın bu seriden çok ilginç
Ben tek indirecek demedim, sadece büyük bir rol oynayacak dedim. Benim ki daha mantıklı. İstersen Big mom ve Kaido’nun yanına 5 kadim ve Im de gelsin boşuna zaman harcamayalım.Aahah bu arc Zoro'nun Kaido'yu indirmesini bekleyen arkadaş diyor bunu.
Zoro sadece dikkat dağıtmak için kullanılır. Ehh bu da bir şey onun için.Ben tek indirecek demedim, sadece büyük bir rol oynayacak dedim. Benim ki daha mantıklı. İstersen Big mom ve Kaido’nun yanına 5 kadim ve Im de gelsin boşuna zaman harcamayalım.
Valla Hiç dikkat dağıtacakmış gibi durmuyor. Ama İlla bir dikkat dağıtıcı ya da yem arıyorsan Sanji var.Zoro sadece dikkat dağıtmak için kullanılır. Ehh bu da bir şey onun için.
3(Kid,Law,Luffy)v1'i kafamızda oturtamadık daha kalkıp 1v2 mi yaptıracak......... BB gelse keşke.......Artık BB mi gelir, Garp mı gelir biri gelir ikili girerler gibime geliyor, 2v1 olma ihtimali yok :|||
Luffy'de aynı etki olmaz ya. Zoro fanları bu iş için biçilmiş kaftan..... ^^Ace'in olumunden daha da üzücü demiş finale. Onun fangurlarindan fanboilarindan daha da aglatacak 2 adam var. Biri Luffy biri Zoro. Zoro ölürse evine bomba atabilirler Luffy ölürse de aynı etkiyi verir mi bilmem de