Sıkıntı yok bu arc ikisinden biri düşecek kesin.O kaido ve big mom olayını Oda söylememiş, Toei’nin genel müdürü söylemiş. O yüzden anime izlersin artık dedim
Sıkıntı yok bu arc ikisinden biri düşecek kesin.O kaido ve big mom olayını Oda söylememiş, Toei’nin genel müdürü söylemiş. O yüzden anime izlersin artık dedim
Reyiz istese yapar. İstemesine bakar...Önce Kaido sonra koca ana diyordu aynı arc ikisine birden kafa atarsa daha @Alpamis'i tutamayız burada.Ayarı olsa sesini kısarım ama düğmesi yok.
Mihawk'tan Zoro birşeyler öğrenmemiş miydi Luffy de mi öğrenmiş.Reyiz istese yapar. İstemesine bakar...
Belki ikisi de düşer ona bir şey demiyorum. Ama senin istediğin gibi olmayacak onu diyorum hahahaSıkıntı yok bu arc ikisinden biri düşecek kesin.
Benim istediğim Garp ile indirmesi.Belki ikisi de düşer ona bir şey demiyorum. Ama senin istediğin gibi olmayacak onu diyorum hahaha
Garp gelmez benceBenim istediğim Garp ile indirmesi.
Bir ara hasta çocuğa sonunu söylemişlerdi.Oradan dolayı hüzünlü olduğuna eminim finalin.Ne kadar öldürmediği adam varsa plot armor kalkacak finalde ölecekler.O da garip olacak gerçi bunca yıl tayfaya uzuv bile kaybettirmemişken.
Açıklarken Oda...Onu bile kandırmıştır bu Oda!
Ölümsüzlük ameliyatını olup, ölümsüz olan karakter kimdir?
Seriide illaki vardır öyle birisi.