Şehir hayatı için muazzam meyve. Trafikte misin? Cat cat kendini ileri at. Ben eskiden Sasuke’yi sevmezdim Law’la aynı özelliği açınca Sasuke fanı oldum. Serideki en muazzam meyve.
Oda bence kısmış meyveyi. İnsanların organlarının yerini de değiştirebilmesi lazım bence dokunmadan. Oda reyiz çok donatmamış meyveyi.
Valla ruhları değiştiren içorganları haydi haydi değiştirir.
Zaten Kinemonun suratıyla da iyi yapboz oynadı bizimkiler. Ağız alına gelse meyve "olmaz" demiyor, yapışıyor hemen.
Adamın kılıcını kesmelere karşı falan köreltmiyor.Law isterse böler isterse keser.Trebol boydan boya yarıldı.Enjeksiyon vuruşu kan alıyor zaten bölen teknik değil.Adamın seçimine kalmış.Nasıl zararsız vs için uygun meyve değil deniyor anlamıyorum.Kalp alan meyve bu.Birinin kalbini aldıysan onu kafadan öldürmüş demeksin zaten.Smoker niye yenildi ? Niye beyaz bayrak çekti hemen adam.Aptalsa devam edebilirdi de Smoker.Adı üstünde operasyon meyvesi insan bedenine istediği operasyonu uygulayabilir direk insan bedenine odaklı olduğu için vs açısından son derece tehlikeli bir meyve. Edit : Bak köreltme olmadığı kanıtı.Jora’nın boğaza kılıcı dayadı ölüm tehditi olarak.Sadece bölebiliyorsa eğer bu bir tehdit olmazdı kimse aptal değil orada.
Biz Law'un bugüne kadar o kılıçla birine bir çizik bile attığını görebildik mi?
Bak bölmelerini kast etmiyorum, kesmeyi kast ediyorum.
Vergo'yu tek hareketle ortadan ikiye böldü. Sonra yetmedi bütün vücudunu parça pinçik etti. Yani hakisi yeter, yetmez muhabbetlerine de kapalı bu olay.
Adamdan bir damla kan akıyor muydu?
Kılıç koca dağı bölüyor olabilir ama bir kağıdı bile kesemiyor. Bu bir gerçek.
"He Doflamingo'nun eli neden kesildi?" dersen, bu bölme-kesme durumunun meyvenin kullanıcısını etkileyen bir şey olduğunu düşündüğümü söylerim sana.
Verdiğin örnekler bu yüzden pek bir şey ifade etmiyor. O kılıcı boğazına dayamış olmasının sebebi sadece bölmekle tehdit etmek olabilir.
Zaten Doflamingo'nun korktuğu falan da yok. Sadece Jola'yı ayak altından çekmek istiyor. Çünkü Law'dan hala ümidini kesmemişti o sırada.
Trebol ise boydan boya yarıldığında da kesilmemişti. O zaman da bölünmüştü.
Kalbi çıkarma konusuna gelince...
Kafamda bir olasılık var. Ona çok değinmeyeceğim ama ileride Monet'in ölmediğini öğrenirsek şaşırmam, şimdiden söyleyeyim.
Onun dışında evet ürkütücü bir teknik. Ama o da aslında zarar veren bir teknik değil. Kalbi çıkan insan, biri kalbe bir şey yapmadığı sürece herhangi bir zarar görmüyor. Kalbini kaptıran insan, kalbi zarar görmeden geri alabilirse bu teknik de bir zarar vermemiş oluyor.
He diyeceksin ki, "O olana kadar ölme eşeğim ölme."
Ama uyarayım. Belli bir kalibrenin üstünde insanlar için bir savaşın ortasında kalplerini zarar görmeden geri alabilmek öyle aşırı zor bir şey değil.
Ki room'un da bir kullanım sınırı var. Yani kalbi aldıktan sonra sürekli ışınlanarak kaçmak da mümkün değil.
Yani aslında hala dövüşe pek uygun bir teknik değil o dediğin.
Injektion shot evet bir saldırı tekniği. Meyvenin o kadar tekniği içinde zarar verebilen nadir tekniklerinden. Düşün ki adam 13 senede anca bu kadar zarar verici teknik çıkarabilmiş.