Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu ne biliyorsun? Kaido'nun yerini değiştiremeyeceğini ne biliyorsun? Bu adamın neyi ışınlayamadığını gördün de işlevsiz diyorsun??
Kaido'nun yerini değiştirebilir belki. Ama Kaido bunu umursamadığı için yapabilir. Zira adam g4 üstüne gelirken bile jaçınmayıp kollarını açıyordu. Ezik olarak gördüğü adamların yeteneklerini iplemeyebilir adam. Ama sen bunu ciddi dövüşen karakterlere yapamazsın. Gözlem haki sebebiyle shambles teknikleri işlevsiz kalır. Mingo'ya bile işlevsiz kaldı.

Köprü olayından ötürü sanıyorum dedin. Room açmaya çalışıp açamıyordu. O sahneler mangada yok. Ha enerjisini aldığını söyledi ona bir şey diyemem.

Haki olayı bile kesin değil. Silahlanması çok iyi olan birini kesmeye çalıştı da bölemedi mi??
Enerjisini bitirdiği için söyledim. 5 olmaz 7 olur, 10 olur. Fark etmez. Sonuç olarak uzun soluklu dövüşler için uygun değil meyve. Bunu kastetmek istedim.

Silahlanma olayını daha dün açıkladım sana. Meyve koşulsuz şartsız her şeyi böle işiyor olsaydı Mingo Vergo için "Vergo'nun hakisi senin kesiş/bölme gücüne dayanır" demezdi. Azıcık mantık.

Bu mantıkla hareket edemeyiz.Bütün meyvelerin etkileri %90 hakiyle engelleniyor ona bakarsan iyi haki kullanıcısı varsa.Ne diyeceğiz hepsi işe yaramaz mı diyelim yani.Magmayı hakiyle durdurdular bundan adam olmaz mı diyelim.

Meyve çok çılgın bir meyve aksine.Ve Law potansiyelin onda birlik dilimini ancak kullanıyor.Law adam olsa gerçekten güçlü bir fizik ve hakiye sahip olsa şu meyve adamı imparator yapar.Ulen meyvenin kendisi 5 milyar imparatorlar maksimum 3 milyar zaten.Law yetersiz güçte biri şu an için yoksa Law adam olsa uçurur bu meyve onu.Lakin kral hakisi de yok fiziki açıdan da şu an hali ortada.

Bu arada Doffy üst düzey gözlem hakiye sahip onu düzelteyim.Adam arkana ışınlanıyor kılıcı sokacak sen kılıcı şak diye tutuyorsun tam isabetle.Bunu her babayiğit yapamaz gözlemin üst düzey olmasıyla alakalı.Aç bak sahnesi var.G4 saldırıları çok hızlıyken bile darbenin geleceği yerlere kokayı basmıştı zaten Doffy.Hız ile tepki hızı ile özellikle gözlem haki ayrı şeyler önce onun bir ayrımına varalım.
Şimdi.. Bir meyvenin 1 dezavantajı olur tamam dersin. Ama Law'ın meyvesinin 3-4 tane çok manyak dezavantajı var. Bu sebeple meyvesinin ana özelliklerinden biri olan bölme yeteneği de haki engeline takılınca bu dezavantaj daha fazla göze batıyor. Olay bu.

Law belki seri sonunda amiral gücünde olacak bir karakter. Bu karakter bu potansiyelle meyveyi bu seviyede kullanabiliyorsa kimse kusura bakmasın meyvenin 10'da 1'ini falan kullanmıyordur. Dersen ki Foxy, meyvesinin 10/1'ini kullanıyor tamam derim. Ama Law'da bu işlemez. Adam zaten D. ve potansiyelli biri.

Bu seride Fujitora, Aisa, Enel ve rahipleri, Mihawk, Ray gibi gözlem kullanıcıları varken Mingo üst düzey gözlem kullanıcısı diyemem; üzgünüm.

Yalnız satışlarda ciddi düşüş var. 2011'de 40 milyon satmış bu seri. 2017'de 12 milyon. Bu senenin ilk yarısı ise 5 milyon satmış.

Beş milyon fena değil yine, iki yıl aradan sonra çok büyük bir kalite düşüşü var seride.

Biraz daha açıklar mısın rica etsem ?
Çoğu manga satışlarda düşüş yaşamıştı diye biliyorum. One Piece özel bir durum değildi. Bi de 2011 senesi Marineford zamanı veya sonrası değil miydi? En azından animesi Marineford'u işliyordu diye hatırlıyorum. Satışlarda onun etkisi fazlaca olmuştur.

Her şeye rağmen Op satışlarda zirvede. Değişmesi de çok zor gözüküyor. Geçme imkanı sadece Shingeki de vardı. O da bitiyor zaten.

Jinbei'nin Big Mom'dan önce Wano'ya gelmesi lazımdı, herif Balık adam ama Big Mom Wano'ya geldi ama Jinbei halen gelmedi! Jinbei nerede ne yapıyor? Şu Jinbei üzerine bir yorum yapın arkadaşlar. Yakalanmış olma ihtimali var mı? Yakalanmadıysa bunca zamandır ne yapıyor olabilir?
Jinbe Big Mom'ın gemisinde şu an. Big Mom Luffy ortaya çıksın diye onu koz olarak Wano'ya getirdi. Ama King gemiyi tepetaklak edince gelemedi Wano'ya. Big Mom tayfasına gelin artık ittifak kurduk diyince gemi Wano'ya girecek. Jinbe de kaçma şansı elde edecek ya da baskın olduğunda serbest kalacak. Ya da şu an kaçtı bile ve bizimkileri arıyor.

Ufak bir tahmin. At fava bekle.

Jinbe Big Mom'ın gemisinde şu an. Big Mom Luffy ortaya çıksın diye onu koz olarak Wano'ya getirdi. Ama King gemiyi tepetaklak edince gelemedi Wano'ya. Big Mom tayfasına gelin artık ittifak kurduk diyince gemi Wano'ya girecek. Jinbe de kaçma şansı elde edecek ya da baskın olduğunda serbest kalacak. Ya da şu an kaçtı bile ve bizimkileri arıyor.

Ufak bir tahmin. At fava bekle.
Mümkün tabi, bunca zaman gelmediyse her türlü başına iş gelebilir.:ehe:

Benim tahminim şöyle. Bizimkiler savaşa başlayacaklar bir anda Big Mom ve evlatları da olaya dahil olunca epeyi kötü bir biçimde kapana kısılacaklar o anda beyaz atlı Jinbei, yok o Cavendish'ti pardon :flaugh: Jinbei, Hasır Şapka Filosuyla savaş alanına giriş yapacaklar. Jinbei eğer WCİ'de sona bırakıldıysa Oda Sensei'nin onunla ilgili kesin güzel bir planı vardır. Sağlam bir giriş yapacak herhalde. Artık savaşa son 4 gün kaldı. O 4 günü kaç bölüme sığdırırlar bilemiyorum.

Lakin bu kadar büyük ölçekli bir savaşa en başta Jinbei ve Hasır Şapka Filosu, Marco ve Beyazsakal'ın tümen komutanları, Boa Hancock, Sabo, Weevil, Moriah, Rob Lucci, Kaku, Stussy, Fujitora, Ryokugyu kesin gelmeli. Serinin en önemli Arcı olacak bu Wano çünkü karakterlerimizin gerçek potansiyellerini göreceğiz ve denizcilerde bunu görecekler.

Üye silindi 1004

Ultimate olması onu dövüşe elverişli yapmaz ki.
Hani ben de seviyorum bu meyveyi. Bu ışınlama ve scan olayı çok hoşuma gidiyor. Dahası Monet'e verdiği kanatlar şuana kadar gördüğüm en iyi olayıydı.
Şahsen Monet yerinde olmak isterdim. Artık nasıl adamdan rica ettiyse. :utaniyorum:
Mis gibi meyve seride uzayı büken kaç meyve var ki zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık