Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Bilmiyorum. Hiçbir fikrim yok ama hala uyanmamış olması Oda'nın ayıbıdır. :artiz:

Adamın meyvesi meyve değil, tayfası tayfa değil. Koçum benim be, yeni dünyada süpernova korkutuyor!

Sonra "Adamda potansiyel var." diyince herkes şaşırıyor.
Adamın tayfası tayfadır fakat Oda'nın öyle bi vakti yok. Kid'in yanında da Killer'dan başka ağzından ateş püskürten bir denyo vardı. Bak herif sırra kadem bastı şimdi. Şimdi Oda bölgenin lokal karakterlerini ve kötülerini mi gösterecek? Bizim tayfayı mı gösterecek? Law'ı mı gösterecek? Yoksa tayfasını mı gösterecek? Komple sıkıntı.

Adamın tayfası tayfadır fakat Oda'nın öyle bi vakti yok. Kid'in yanında da Killer'dan başka ağzından ateş püskürten bir denyo vardı. Bak herif sırra kadem bastı şimdi. Şimdi Oda bölgenin lokal karakterlerini ve kötülerini mi gösterecek? Bizim tayfayı mı gösterecek? Law'ı mı gösterecek? Yoksa tayfasını mı gösterecek? Komple sıkıntı.
Shabondy'de Rayleigh kral haki saldığında Usopp'a bile bir şey olmazken Shachi etkilenmişti. Law'un ana üçlüsünden biri.
Bir diğeri Bepo. Resmen minkliği tartışılır.

Yanlış anlaşılmasın. Yürek korsanlarını severim. Onlar yerine daha güçlü birileri de gelsin istemem. Bence Law'un yanına güçlü bir tayfa değil, onu seven, neşeli bir tayfa lazım. Bu yüzden iyiler.
Ama kalkıp Luffy ve Kidd'in tayfasıyla kıyaslarsak falan esameleri bile okunmaz malesef.
Kast ettiğim oydu. Yoksa işlesin diye üstelediğimden falan değil.

Shabondy'de Rayleigh kral haki saldığında Usopp'a bile bir şry olmazken Shachi etkilenmişti. Law'un ana üçlüsünden biri.
Bir diğeri Bepo. Resmen minkliği tartışılır.

Yanlış anlaşılmasın. Yürek korsanlarını severim. Onlar yerine daha güçlü birileri de gelsin istemem. Bence Law'un yanına güçlü bir tayfa değil, onu seven neşeli bir tayfa lazım. Bu yüzden iyiler.
Ama kalkıp Luffy ve Kidd'in tayfasıyla kıyaslarsak falan esameleri bile okunmaz malesef.
Kast ettiğim oydu. Yoksa işlesin diye üstelediğimden falan değil.
Usopp'a bile mi? :D Usopp'un potansiyel az değil. Hele babasını düşünürsek çok fazla. :bilmem:

Luffyde plot, Kidde yok. O yüzden Kid böyle yavrum benim deniyordu.

Meğerse sağ kolu Killer saçma insanla ittifak kuracak kadar salakmis. Yaşadığı şeyleri sonuna kadar haketmistir. Plot falan gerek yok söylemeye.
O sayılarda biraz galeyana geldik. Fazla yüklendik Luffy ve tayfaya. Luffy için denilenler mesela Law için denmedi. İki gün hapishanede kalmış işkence bile görmemiş. Hatta birisi yardım etmesi sayesinde Hawkins'i yenmiş gibi. XD Bildiğimiz gibi Hawkins'in kuklası da yoktu en son. :/ Hawkins mesela neden sözünde duruyor? Tayfayı saldım de geri yakala. :D

O güçsüz tayfayla buraya kadar gelmesi bile enteresan zaten. En büyük plot sahibi Law olabilir. Meyveyi elde etmesine falan girmiyorum zaten. :D

O sayılarda biraz galeyana geldik. Fazla yüklendik Luffy ve tayfaya. Luffy için denilenler mesela Law için denmedi. İki gün hapishanede kalmış işkence bile görmemiş. Hatta birisi yardım etmesi sayesinde Hawkins'i yenmiş gibi. XD Bildiğimiz gibi Hawkins'in kuklası da yoktu en son. :/ Hawkins mesela neden sözünde duruyor? Tayfayı saldım de geri yakala. :D

O güçsüz tayfayla buraya kadar gelmesi bile enteresan zaten. En büyük plot sahibi Law olabilir. Meyveyi elde etmesine falan girmiyorum zaten. :D
Enteresan değil ya buraya gelmesi. Sırtını yasladi hükümete. Dofa bile amiral salacakti üstüne.

Reis gibi reis Oruç reis. Yanında mümin kardeşleri ile neler yapmış herif.

Dün @traokun ile yaptığımız tartışmada Law'ın meyvesini 25 meyve olsa son sıraya koyardım demiştim. Sayıyı biraz salladım ama bakalım gerçekten Top 25 listem ne olurmuş.
  1. Gura gura
  2. Goro goro
  3. Fuwa fuwa
  4. Zushi zushi
  5. Ryokugyu'nun meyve
  6. Pika pika
  7. Magu magu
  8. Hie hie
  9. Yami yami
  10. Hito hito/Daibutsu
  11. Suna suna
  12. Doku doku
  13. Diamond(Jozu)
  14. Nikyu nikyu
  15. İto ito
  16. Mera mera
  17. Tori tori/Phoenix
  18. Kage Kage
  19. Bisu Bisu
  20. Mochi mochi
  21. Soru soru
  22. Ryu Ryu/Pteranodon
  23. Dragon(Kaido)
  24. Gas gas(Ceasar)
  25. Noro noro(Foxy)
Seri sonuna kadar ope ope'den iyi 4-5 meyve daha eklenir buraya. Eminim. Hiçbir şekilde ilk 25'e giremeyecek bir meyve; sorsan Top 10! Ayıp.
Bu listede Mochi Mochi meyvesinin ne işi var be fandaş :D Kata hariç kim kullanırsa kullansın çöp bir meyve o.

''Ultimate devil fruit''

Ha ben de Marco'nun meyvesi başta olmak üzere bir kaç meyvenin altına koyarım ama bariz top 10 içinde bir meyve bana göre.

''Ultimate devil fruit''

Ha ben de Marco'nun meyvesi başta olmak üzere bir kaç meyvenin altına koyarım ama bariz top 10 içinde bir meyve bana göre.
Ultimate olması onu dövüşe elverişli yapmaz ki.
Hani ben de seviyorum bu meyveyi. Bu ışınlama ve scan olayı çok hoşuma gidiyor. Dahası Monet'e verdiği kanatlar şuana kadar gördüğüm en iyi olayıydı.
Şahsen Monet yerinde olmak isterdim. Artık nasıl adamdan rica ettiyse. :utaniyorum:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık