Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malum Kaido ejderha. Muhtemelen Zoro onu ejderha formundayken gökyüzünde kesecek. Fakat Zoro’nun çok yükseklere çıkamadığı Pica muhabbetinden beri ortada. Bu ark Zoro’yu kim gökyüzüne zıplatır sizce?

- Sanji
- Luffy
- Kedi ya da Köpek
- Kid manyetik gücüyle fırlatır
- Law’ın kaslı dev adamı fırlatır
- Franky dev robotuyla fırlatır
- Sanji uçurur
Hap atar öyle çıkar gökyüzüne. Başka türlü Kaido'yu kesmesi de pek mümkün görünmüyor.

Malum Kaido ejderha. Muhtemelen Zoro onu ejderha formundayken gökyüzünde kesecek. Fakat Zoro’nun çok yükseklere çıkamadığı Pica muhabbetinden beri ortada. Bu ark Zoro’yu kim gökyüzüne zıplatır sizce?

- Sanji
- Luffy
- Kedi ya da Köpek
- Kid manyetik gücüyle fırlatır
- Law’ın kaslı dev adamı fırlatır
- Franky dev robotuyla fırlatır
- Sanji uçurur

Zoro daha çok kaslı adamların kendisini havaya atmasını seviyor.
Cevabını daha önce vermiştin bunun.:ehe:

Gerçekten ya birde kesemiyor diyoruz. İsterse kesiyor sanırım. Nasıl bir meyveye sahip, net konuşulmuyor. :bilmem:

Aslında o sahnede de kolu kopuk olduğundan elindeki kılıçla kesmek yerine, roomun içindeki keskin bir şeyle kesmiş de diyebiliriz.
Dediklerimi hala tam olarak çürütmüş olmuyor ama evet bu detayı kaçırmışım.

Trebol'un yüz ifadesi, Law'un orada yatması...xd
Güldüğün şey umarım +18 değildir. :artiz:

Kendi kılıcı o kılıcı ile kesiyor demek istediğini tam anlayamadım. :D
Biraz karışık ama şöyle diyeyim;
Bu meyve Law'ın meyvesi. Onun bünyesini etkiliyor. Bu yüzden körlük ondan kaynaklanıyor.
O sahnede kolu koptuğu için, kılıcı tutan kol meyvenin etkisi altında değil.
Doflamingo olayında ise kılıçla Law bir şey yapmıyor. Doflamingo kılıcı sıkıyor. Muhtemelen kılıç kendiliğinden çok keskin olduğundan adamın hakisini bile aşıyor.

Ama tabi bunlar sadece tahmin ve fikir. Aşırı okuyor da olabilirim.

Biraz karışık ama şöyle diyeyim;
Bu meyve Law'ın meyvesi. Onun bünyesini etkiliyor. Bu yüzden körlük ondan kaynaklanıyor.
O sahnede kolu koptuğu için, kılıcı tutan kol meyvenin etkisi altında değil.
Doflamingo olayında ise kılıçla Law bir şey yapmıyor. Doflamingo kılıcı sıkıyor. Muhtemelen kılıç kendiliğinden çok keskin olduğundan adamın hakisini bile aşıyor.

Ama tabi bunlar sadece tahmin ve fikir. Aşırı okuyor da olabilirim.
Şimdi anladım demek istediğini ama onun içinde net konuşulamaz yinede. Wano'da umarım biraz daha açıklayıcı olur meyvesi. Tahminlerimizi netleştirir.

Youtube'da Brook'la ilgili şu videoya denk geldim.

Brook'u zaten severim ama bunu izleyince ayrı bir sevesim geldi. Cidden çok gözden kaçıyor. Harika bir karakter. Hem çok yetenekli ve güçlü hem de çok orjinal.
Wano arcına kadar bir yonkou ile dövüşen tek hasırşapka üyesiydi.
Aslında hala daha öyle diyebiliriz çünkü Luffy'nin aksine Brook cidden karşısındaki yonkou'ya bir varlık direnç gösterebildi. Aldığı ilk darbeyle böcek gibi yapışmadı adam.

Düşünüyorum da sanırım serideki en karizmatik kılıç ustası o. Mihawk'mış, Shanks'mış, Rayleigh'miş, Vista'ymış falan boş.
Muhataplarına doğru yürüyüşü, sonrasında rakibinin arkasında ona sırtı dönükken kılıcını kınına koyarak "Evet. Sizi kestim." diyişi.

Fullmetal Alchemist'teki King Bradley'nin Ed'i test ettiği sahne ile Gintama'da Jiroccho'nun arcındaki openning'deki sahnesini hatırlatıyor.

Çok karizmatik. :sapkali:

Hani diğer güzelliklerini saymıyorum bile bakın.

La zaten Trebol'la ilgili şüphelerim var. Kurcalamayın o kadar. Ucu Doflamingo'ya varacak. Fanları rahatsız edecem yine. :fool:

Son düzenleme:
İlginç bir detay daha farkettim.Zoro ve Mihawk düello attığında Mihawk düello esnasında neden Zoro’yu kesmedi ? Rahatça yapabilirdi o ezik haline değil mi ? Bunun yerine kılıçlarını kırdı sadece.Çünkü kılıç düellosu dediğimiz şey esasında kılıç kullanımı bakımından rakibinin bileğini bükmektir.Ya kılıçlarını kırmak yada silahsız bırakacak kadar iyi kılıç kullanmaktır.Mihawk bunlardan birini başardığında düello sonlandı.Düello sonlandıktan sonra gidip Zoro’yu kesti.O da Zoro onuru yüzünden kendi istediği için.Yani bir düelloda asıl amaç rakibi kesmek değildir.Ondan üstün olduğunu kanıtlamaktır silahlar açısından.Bu şekilde düşünürseniz neden Vista’yı kesmenin ikinci planda olduğunu anlarsınız.Orada bir düello atıldı Mihawk belirtiyor ve bu düelloda öncelikli amaç rakibin silahlarını parçalamak yada onu silahsızlandırmak.Daha sonrasında kılıcı boynuna dayadığında ondan daha iyi bir kılıç ustası olduğunu kanıtlamış oluyorsun zaten.Bu sebeple de Mihawk kılıcın kırılmama olayına çok önem veriyor ve haki konuşması yapıyor.Çünkü kılıcı kırılırsa düelloyu kaybetmiş olacak en iyi ünvanını bırakmak zorunda kalacak.Mihawk fanları bu yazdığıma sahip çıkın ekleyip geliştirmeler de yapacağım şimdi mobildeyim. @RedTeroR @Densetsu no Samurai
Farklı bir bakış açısı. Bu şekilde de değerlendirilebilir tabi de Mihawk'ın ilgisini çekecek rakip yok. Hep ondan bunlar. Adam takılıyor. Centilmen, cool, relaks..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık