Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law meyvesini tam anlamiyla kullanmasi icin Naruto'da ki gibi RS moda ihtiyaci var. Eger boyle olsaydi varya Law...

Ope ope nerflenmiş tuh. Nerflenmesse bence Law en guclu adam olurdu. Ope ope enerji tuketmeseydi onune geleni teklerdi bence. Tuh her sey Law'a oynuyor nedense bu Op evreninde.
Doktorun da dediği gibi. Fuji nerf yemese rakibine Jüpiter, Güneş falan atabilir. Ne güzel meyve aslında.

Doktorun da dediği gibi. Fuji nerf yemese rakibine Jüpiter, Güneş falan atabilir. Ne güzel meyve aslında.
Uygulayacagi kuvvet kat sayisinin artmasi nedeniyle gelis hizi uzun surecekti. Meteor'da bile belirli bir dakika icin bekliyorsa Gunes icin en az 5dk falan gecmesi gerekirde Gunes Dunya'yi da siler yahu. Adam niye kendini oldursun.:oleyo:

Olmadi rakibini karadelige attirsaydi veya rakibine karadelik atsaydi ne guzal olurdu yav.

Aynen. Hakkı yeniyor Bone-kichi'nin. :cool:

Fanart değil vardı böyle sahne son 10 sayıda falan.
Güzel güzel uzlaşma olmasına sevindim beni kırmadığına da sevindim. :)

Kafaya taktığımdan değil cidden mangada böyle.Bu kılıçla herşeyi bölmek zorundayım gibi birşey geçmedi.Adamın tercihine kalmış.Zoro kadar fiziksel güç kasmadan dağ bölebiliyorsa ne diye Zoro gibi kesmeye çalışsın elinin altında müthiş meyve var.
Yok. Sahnenin mangadan olduğunu biliyorum. Renklendirme için dedim.

Ya ben sahiden meyvenin kesme/bölmesinde falan değilim. Pasifist insanım ben, hiç ilgimi çekmiyor kombattaki düzeyi aslında. Sadece dikkatimi çekmişti şu kesme/bölme olayı o kadar.
Meyve çok güzel meyve. Canın mı sıkıldı kendini ışınla.
Kalkmaya mı üşendin. Buzdolabından dondurma ışınla.
Bir şeyin mi kayboldu, tak scan yap.
Arkanı da mı görmek istiyorsun, tek gözünü sırtına koy.
Uçmak mı istiyorsun, kendine kanat tak. (Ki daha önce de dedim meyvenin bence en güzel eseri buydu)
Daima sağlıklısın.
Kendine istediğin operasyonu yapabilirsin. Tipini beğenmiyorsan, tipini değiştir, cinsiyetin sıktıysa biraz farklılık istiyorsan cinsiyetini değiştir. (Zira cinsiyet değiştirmek de bir ameliyat dizisi ile mümkün) :oleyo2:

Elimde bu özellikler varken ne takılacam, kesiyo mu bölüyo mu diye. One Piece aleminde yaşasam istediğim meyve o olurdu. Uğrunda yüzme yeteneğini kaybetmeye fazlasıyla değer.

Bence düello kavramı beklenilenden çok farklı çıkacak op evreninde.Yazın bunu kenara.

Shanks vs Mihawk düellosu bir satranç edasında geçecek.Kol mevzusu da bununla alakalı.Mihawk düello kurallarını çok fazla umursuyor.Yoksa adamla tekrar dövüşürdü kafaya takmazdı kol mevzusunu.O kurallar da sadece güç üzerine değil.İki korsanın ölümüne dövüşünden farklıdır yani.
Belki farklı çıkar ama yine bu konudaki güç dengelerini değiştireceğini zannetmem. Mihawk>=Shanks.

Fujitora canlı ve havada hareket edemeyen birisini gelen meteora çarptırabilir. Düşünsene meyvesini uyandırmış. Adamı havada sabit tutuyor. Üstüne meteor bombardımanı yapıyor. Bunu da adamı atmosfer dışına çıkarıp yapıyor. Havasızlıktan geberecek üstüne.

Fujitora canlı ve havada hareket edemeyen birisini gelen meteora çarptırabilir. Düşünsene meyvesini uyandırmış. Adamı havada sabit tutuyor. Üstüne meteor bombardımanı yapıyor. Bunu da adamı atmosfer dışına çıkarıp yapıyor. Havasızlıktan geberecek üstüne.
chibaku tensei nin uzaydaki hali gibi olur.

Üye silindi 1004

Sanji’nin tüm sülalesi Kata’ya aynı anda saldırsa alma şansları olur mu? Aralarında Sanji’de olacak?

Mihawk'ın şatosunu,gökten 5-6 meteorla birlikte basacak Fuji reis.Sonrası ne olur bilmem ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık