Üye silindi 1004
Fuji reisin Mihawk’ı indirmesi için yanına gitmesine gerek bile yok zaten. Kılıç tokuşturmaya gerek kalmadan bile bitirir o meyveyle.Mihawk'ın şatosunu,gökten 5-6 meteorla birlikte basacak Fuji reis.Sonrası ne olur bilmem ama.
Fuji reisin Mihawk’ı indirmesi için yanına gitmesine gerek bile yok zaten. Kılıç tokuşturmaya gerek kalmadan bile bitirir o meyveyle.Mihawk'ın şatosunu,gökten 5-6 meteorla birlikte basacak Fuji reis.Sonrası ne olur bilmem ama.
Ne yapcak komple galaksiyi mi,şatosuna fırlatcak ?Fuji reisin Mihawk’ı indirmesi için yanına gitmesine gerek bile yok zaten. Kılıç tokuşturmaya gerek kalmadan bile bitirir o meyveyle.
Şatoyu gezegenin merkezine gömebilirNe yapcak komple galaksiyi mi,şatosuna fırlatcak ?
O eşit ifadesi neden var?Belki farklı çıkar ama yine bu konudaki güç dengelerini değiştireceğini zannetmem. Mihawk>=Shanks.
de ayrı olacak ama dimi :S Kata geleceği görüyor, görmediği halini base alırsak yine de alamazlar :S herif buglı meyve yemiş.Sanji’nin tüm sülalesi Kata’ya aynı anda saldırsa alma şansları olur mu? Aralarında Sanji’de olacak?
Denizlerin kralı Roger'dan bir iki şey kapmış olma ihtimali var.O eşit ifadesi neden var?
Büyüktür demeni beklerdim. Elbette yakınlar ama eşit olduklarını sanmıyorum.
Eşit ifadesi, "en kötü ihtimalle" demek.O eşit ifadesi neden var?
Büyüktür demeni beklerdim. Elbette yakınlar ama eşit olduklarını sanmıyorum.
Shanks'ın tayfa bana çok güçlü gibi geliyor ya. Böyle bir şey olsa keşke