Marco ile Kizaru anlık karşılaştı bir tekme ile çizememesi normal. Fujitora ve Sabo ne kadar dövüştü bellisiz. :/Marco Kizaruyu cizemedi işte
Marco ile Kizaru anlık karşılaştı bir tekme ile çizememesi normal. Fujitora ve Sabo ne kadar dövüştü bellisiz. :/Marco Kizaruyu cizemedi işte
Sanji var ya :/ Page One karşısında aldı.Kimse demiyor ki adam akıllı dövüşmeden p.up alan manga aleminde yeşilden başka karakter var mı?
Resmen kamu kurumlarında müdür olarak başlayan yeğen.
Ben de tam 8 diyorum ya Hadi artık beklediğimiz vs'ler gelsin de net fikir sahibi olalım. Zoro vs King olursa çok güzel bir şekilde anlayabiliriz seviyesini.Yani, Zoro da main char. Oda bir açıklamasında Zoro ile Luffy'nin hemen hemen denk güçte olduğunu söylemişti çok eski bir röportaj gerçi ama.
Luffy 10 ise Zoro 7 gibi bekliyorum ben de.
Ada çok kalabalık olduğundan tam emin değilim Zoro komutanla kapışır mı. Orochi ile eşleştirmezler umarım.Ben de tam 8 diyorum ya Hadi artık beklediğimiz vs'ler gelsin de net fikir sahibi olalım. Zoro vs King olursa çok güzel bir şekilde anlayabiliriz seviyesini.
Marco ile Kizaru doğru düzgün savaşmadı ki bile. Kısa bir kapışma oldu ikiside birbirine zarar veremedi o kadar.Marco Kizaruyu cizemedi işte
Sabo dışı diğerleri Ivankov ayarında adamlardı. Zorlanmamaları normal. Sabo'nun yanına Dragon gitseydi o zaman görürdüm.O değilde hani sağ kollar amirale yakın seviyedeydi?
2 vs 4 kapışmada sağ kol liginde dediğimiz Sabo nunda olduğu bir kapışmadan en basiretsiz görülen amiral gayet sağlam hafif çiziklerle çıkmış.
Uyanmasan da uyandırırız merak etmeWano'dan sonra uyanırım sanırım.
Göz var, nizam var şimdi. 99m'lik adamı keserken yardım alan birini bimilyarlık adama solo yürüyen biriyle aynı torbaya koyuyorsun.............
Peki Yeşil kimle karşılaşıp aldı?Sanji var ya :/ Page One karşısında aldı.
Ödül meselesi çok tuhaf ya. Peros'a filan da 700 vermişler mesela, Sabo'dan yüksek. Law ve Ace'in 500-550 olduğu düşünülürse Pica 400'den fazla etmemeli.Uyanmasan da uyandırırız merak etme
Pica'nın yeni dünya standartlarında ne kadar ödül alacağını herkes kendine göre aşağı yukarı tahmin eder. Bu rakam bana göre en az 500m'dur. Yani ben Zoro'ya 500 milyonu rahat rahat yenen adam olarak bakarım sen de yıllar önce donmuş ödül üzerinden algı yapma ihtiyacı hissedersin