Daha iyi bence ama Luffy'nin yeri daha da yüksek bana göreTekrar bak bir hele, Magellan ve Luffy'nin yerleriyle oynadım.
Daha iyi bence ama Luffy'nin yeri daha da yüksek bana göreTekrar bak bir hele, Magellan ve Luffy'nin yerleriyle oynadım.
Böyle mi?Kaido tayfasının özel kombosu King Queen'i uçurup yüksek bir yerden bırakıyor sonra Brachio bombası gg.
Yani meyveden önce bile Dragon gibi bir adamın sağ koluydu, üstüne ateş logiası verdik. Fujitora'yı bandajlatmış boş olamaz.Sabo'yu çok yukarı koymuşsun.
Beckman ve Marco'yu bilemiyorum henüz. Weevil de soru işareti.Daha iyi bence ama Luffy'nin yeri daha da yüksek bana göre
Aynen Queen'in meyvesinin belli olduğu bölümden beri düşünüyorum bunu Yazmıştım hatta bölüm yorumlarına daBöyle mi?
Tutturamazsa fiyasko.Aynen Queen'in meyvesinin belli olduğu bölümden beri düşünüyorum bunu Yazmıştım hatta bölüm yorumlarına da
Her hangi bir sağ kolda bandajlatabilirdi Fujitora'yı.Yani meyveden önce bile Dragon gibi bir adamın sağ koluydu, üstüne ateş logiası verdik. Fujitora'yı bandajlatmış boş olamaz.
Tutturursa çok can yakar ama yalnızTutturamazsa fiyasko.
Sabo meyvesiz de o ligdeydi ama, üstüne meyve gelince hele bir de alışınca amiral ligini zorlayabilir.Her hangi bir sağ kolda bandajlatabilirdi Fujitora'yı.
Direkt kutsalların tepesine atalım. :dTutturursa çok can yakar ama yalnız