Daha var. Luffy alır bunu.Sabo meyvesiz de o ligdeydi ama, üstüne meyve gelince hele bir de alışınca amiral ligini zorlayabilir.
Daha var. Luffy alır bunu.Sabo meyvesiz de o ligdeydi ama, üstüne meyve gelince hele bir de alışınca amiral ligini zorlayabilir.
Yani Luffy seri sonu herkesi alabilecek seviyeye gelecek zaten.Daha var. Luffy alır bunu.
Sabo'nun meyvesiz bırak sağ kolu 2.adam ayarı bile olduğunu sanmıyorum ben.Meyve ile sağ kol anca olmuştur bana kalırsa.Sabo meyvesiz de o ligdeydi ama, üstüne meyve gelince hele bir de alışınca amiral ligini zorlayabilir.
Şu an kapışsalar Luffy alır diyorum.Yani Luffy seri sonu herkesi alabilecek seviyeye gelecek zaten.
Şu an kapışsalar Luffy alır diyorum.
Belli olmaz. Denk geçer.Sabo'nun meyvesiz bırak sağ kolu 2.adam ayarı bile olduğunu sanmıyorum ben.Meyve ile sağ kol anca olmuştur bana kalırsa.
Şu an kapışsalar bence de Luffy alır.Şu an kapışsalar Luffy alır diyorum.
Bu arc her şey belli olacak. Benim içime doğan Luffy'ye 10 dersek Zoro'nun 8.5 çıkacağı.
Ben de ikinizle aynı fikirdeyim. Arc bize gösterecektir, evet. Ancak gene de ne olursa olsun dağlar kadar fark olmasını mümkün görmüyorum.İki yıl öncesinde çok fark yoktu ama zaman atlaması sonrası Luffy'nin üstünde çok duruldu. Yine de aşırı yoktur, Zoro'nun daha
%100'ünü görmedik.
Son yorumum Luffy g4 ile gebertir bunu. Neyse çok da umurumda değil zaten. Yalnız Oda'nın yine Sabo öldü deyip gene bir yerlerden çıkartacak olması kötü.Belli olmaz. Denk geçer.
Yani, Zoro da main char. Oda bir açıklamasında Zoro ile Luffy'nin hemen hemen denk güçte olduğunu söylemişti çok eski bir röportaj gerçi ama.Ben de ikinizle aynı fikirdeyim. Arc bize gösterecektir, evet. Ancak gene de ne olursa olsun dağlar kadar fark olmasını mümkün görmüyorum.
Marco Kizaruyu cizemedi işteHer hangi bir sağ kolda bandajlatabilirdi Fujitora'yı.