O mantıkla 400 bile etmemeli bence ama.Ödül meselesi çok tuhaf ya. Peros'a filan da 700 vermişler mesela, Sabo'dan yüksek. Law ve Ace'in 500-550 olduğu düşünülürse Pica 400'den fazla etmemeli.
O mantıkla 400 bile etmemeli bence ama.Ödül meselesi çok tuhaf ya. Peros'a filan da 700 vermişler mesela, Sabo'dan yüksek. Law ve Ace'in 500-550 olduğu düşünülürse Pica 400'den fazla etmemeli.
Sabo hariç diğerleri sağlam değildir.Bana kalırsa Karasu,Morley Cracker ya da Jack falan etmez.O değilde hani sağ kollar amirale yakın seviyedeydi?
2 vs 4 kapışmada sağ kol liginde dediğimiz Sabo nunda olduğu bir kapışmadan en basiretsiz görülen amiral gayet sağlam hafif çiziklerle çıkmış.
Evet, çok değişken. Law'ın ödülü de güncel değil. Öyle bakmak lazım olaya. Yoksa Sanji ve Zoro da 300 kusur olamaz. Arc sonu hepsine bir güncelleme gelince kıyas etmek daha doğru olur.Ödül meselesi çok tuhaf ya. Peros'a filan da 700 vermişler mesela, Sabo'dan yüksek. Law ve Ace'in 500-550 olduğu düşünülürse Pica 400'den fazla etmemeli.
Birisiyle kapışırken aldı demedim. Page One ile dövüşürken de almasın zaten. :/ Karakter bir kez gözüktü. Kaç bölüm geçti daha karakterin ismi bir kere bile geçmediPeki Yeşil kimle karşılaşıp aldı?
Betimlemelerine hayranım.Kimse demiyor ki adam akıllı dövüşmeden p.up alan manga aleminde yeşilden başka karakter var mı?
Resmen kamu kurumlarında müdür olarak başlayan yeğen.
Sağ kollar amiraller ile aşık atamaz.Yapabilecekleri tek şey belli bir süre oyalamak.Sabo hariç diğerleri sağlam değildir.Bana kalırsa Karasu,Morley Cracker ya da Jack falan etmez.
Niye öyle bir algı yaratayım ki reiz. Koca koca manga panelleri var.Uyanmasan da uyandırırız merak etme
Pica'nın yeni dünya standartlarında ne kadar ödül alacağını herkes kendine göre aşağı yukarı tahmin eder. Bu rakam bana göre en az 500m'dur. Yani ben Zoro'ya 500 milyonu rahat rahat yenen adam olarak bakarım sen de yıllar önce donmuş ödül üzerinden algı yapma ihtiyacı hissedersin
Sabo > Marco. NetMarco ile Kizaru doğru düzgün savaşmadı ki bile. Kısa bir kapışma oldu ikiside birbirine zarar veremedi o kadar.
Olay o değil.Sanji’nin yetersiz olduğu hissediliyordu.P.up alması şarttı.Ama Zoro’da onu yapmadı.Aslın da ben burda Oda’ya laf atıyorumBirisiyle kapışırken aldı demedim. Page One ile dövüşürken de almasın zaten. :/ Karakter bir kez gözüktü. Kaç bölüm geçti daha karakterin ismi bir kere bile geçmedi
Hani adam gibi dövüş diyoruz da Sanji zaman atlaması sonrası ilk teke tek dövüşü idi. Onda da power up aldı.xd Laf attığın karakter hiç değilse kılıç için antrenman yapıyordu.
Not: Sanji adamdır da , bari adam gibi dövüşmeden power up başka karakter var mıdır demeyelim yaw. Daha beterleri var aynı seri içinde.