Olabilir. Hocası Mihowk samanın bilmemesine imkan yok çünkü.Öğrenememiş olabilir mi? :d
Olabilir. Hocası Mihowk samanın bilmemesine imkan yok çünkü.Öğrenememiş olabilir mi? :d
Geç bunları geeeçççMuhteşem bir inceleme. Bu incelemeyi yapmana önayak olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Benim için gemiyi yok etmek önemli olandı.Sayfalarda da gemiyi yok ediyorlar demişler zaten.Bende reis keser demiştim zaten batırması şart değil özel gemileri.
Linç ederim. xdYapan biri vardı reyiz, demek ki yapılabiliyor. Hepimize bi psikoloğa görünmemizi söylemişti.
Bizim foruma beğeni sistemi gelir gelmez bunun çevirisini alıp genel tartışmaya yazıcam, beğenleri kapıcam.
Linçini linç ederek ne kadar beğenilesi bir yorum olduğunu gösteririm.Linç ederim. xd
Luffy yavaş yavaş savaşlarında anlamadan kullanıyordu bunu bu çok net. Kritik anlarda potansiyeli devreye girmiş işte. Ben her zaman şunu dedim. Luffy'nin Lucci'ye vurduğu jet gatling normalde vurduğu jet gatlingler ile eş değil. Ben bile izlerken o sahneyi geriliyorum her defasında Oda kim bilir neler düşünmüştür. Luffy'nin duygu sahneleri animede geçişlerle ve müzikle çok iyi verilmiş.Şu sahne güzelmiş la :S şimdi MW reyiz Lucci gemi kesti abi deyince bi bölümlere baktım da bilmediğim bişey var mı diye :S resmen k.haki yav bu xD low level k.haki tabi xD
Bence buradaki her yumruk ikinci yarının başında px teklerken attığı yumrukla aynı güçte.Lucci bunlardan belki 50 tane arka arkaya alıp öyle komalık oldu.Baya güçlü adamdı iki sene öncesine göre bile.Şimdi haki öğrenip Cp0 lideri olması normal bence.Luffy yavaş yavaş savaşlarında anlamadan kullanıyordu bunu bu çok net. Kritik anlarda potansiyeli devreye girmiş işte. Ben her zaman şunu dedim. Luffy'nin Lucci'ye vurduğu jet gatling normalde vurduğu jet gatlingler ile eş değil. Ben bile izlerken o sahneyi geriliyorum her defasında Oda kim bilir neler düşünmüştür. Luffy'nin duygu sahneleri animede geçişlerle ve müzikle çok iyi verilmiş.
Aynen. Elinde olmadan serinin güç kıstası büyüyor o yüzden Lucci ve Crocodile ezik gibi duruyor ama her şeyi zamanında değerlendirmek lazım. Ben dorudan ne kadar güçlü olduğu hakkında bir şey söyleyemem ama bu sahnelerde bana göre yüzde yüz haki var.Bence buradaki her yumruk ikinci yarının başında px teklerken attığı yumrukla aynı güçte.Lucci bunlardan belki 50 tane arka arkaya alıp öyle komalık oldu.Baya güçlü adamdı iki sene öncesine göre bile.Şimdi haki öğrenip Cp0 lideri olması normal bence.
Diğer ülkelerde de var mıdır acaba bizim gibi kendisini temsil eden karaktere şehir tayin eden?Sivaslı Drake>Rob Lucci.