Bu haki muhabbeti ortaya çıktıktan sonra çoğu sahneye "Aha burada haki var" denmeye başladı da o sıralar Oda'nın kafasındaki haki miydi kestirmek zor.Şu sahne güzelmiş la :S şimdi MW reyiz Lucci gemi kesti abi deyince bi bölümlere baktım da bilmediğim bişey var mı diye :S resmen k.haki yav bu xD low level k.haki tabi xD
His olayı her zaman vardır ya :S savaşçı adamlarda olmayacak da kimde olacak.Bu haki muhabbeti ortaya çıktıktan sonra çoğu sahneye "Aha burada haki var" denmeye başladı da o sıralar Oda'nın kafasındaki haki miydi kestirmek zor.
O vardır tabii. Ama hakinin taa ilk bölümde tasarlandığı fikri çok kafama yatmıyor. Uzun seri sonuçta bunlar, elbet seri ilerledikçe değişiklikler oluyordur.His olayı her zaman vardır ya :S savaşçı adamlarda olmayacak da kimde olacak.
Sil bunu sil yaşatmazlar bizi dwey:/
Ama yapısına zarar vermiş :SSil bunu sil yaşatmazlar bizi dwey:/
Hissediyorum geliyorlar...
Bakışlar benziyorKalluto filan gelse neyse de niye Illumi alakasız olmuş.
Dof sağ kol seviyesi olsa sonraki arc sağ kol dövdürmezdi. Ama yakındır seviye olarak. 1 arc arayla dövdüğü için.Bana göre sağ koldan farkı yok.Bir sağ kol olabilir.Bazı sağ kollar daha güçlü olabilir o ayrı.Ben en kötü ihtimalden bahsettim.
Cp9 da haki biliyormuş zaten vivre kartlarda bu bilgi verildi.Şu sahne güzelmiş la :S şimdi MW reyiz Lucci gemi kesti abi deyince bi bölümlere baktım da bilmediğim bişey var mı diye :S resmen k.haki yav bu xD low level k.haki tabi xD
MW reyiz :S burda ataktan kaçan kişi Luffy, k.haki sahnesi diye ilgi çektiğim sahne de Lucci'nin Luffy'nin arkasına geçtiği karartılmış slow mo kare :S hayır bi yanlışlık olmasın da, Luffy kullanıyor anlamında söyledimdi, laf sadece.Cp9 da haki biliyormuş zaten vivre kartlarda bu bilgi verildi.