Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MW reyiz :S burda ataktan kaçan kişi Luffy, k.haki sahnesi diye ilgi çektiğim sahne de Lucci'nin Luffy'nin arkasına geçtiği karartılmış slow mo kare :S hayır bi yanlışlık olmasın da, Luffy kullanıyor anlamında söyledimdi, laf sadece.
Tamam ben cp9 da biliyor dedim.Ama onu net açıklaması lazım saldırıda kullanmayı pek bilmiyor gibiydiler Luffy canım acıdı diye belirtiyor genelde ya.

Kafayı taktığın şey bu mu :D kesmiş işte.Luffy de g3 ile haşatını çıkarıyordu.Kesilebiliyorsa Mihawk direk batırır kairoseki kimse tarafından kesilmiyorsa artık gemi değil suda yüzen tahta parçaları kairoseki kütleleri olurlar.
Coby ve Luffy konuşurken, Nami gizlice dinliyordu ve not alıyordu Enies Lobby sonrası. Coby'nin dediğine göre sadece geminin altında kairoseki var. Luffy ve Lucci ise geminin üzerinde tepiniyorlar, Luffy gemiyi büküyor, Lucci ise gemiyi kesiyor fakat gemi batmıyor. Okan Bayülgen tonlamasıyla GÖRELİM!
Luffy'nin verdiği hasar

Lucci'nin kestiği kısım, keza sonraki sayfada geminin demir gövdesini kesti diyorlar askerler

Geminin kesildiği yeri görüyoruz, alacalı kısma kadar

Gemi hala yüzüyor, batırmak için emir veriyorlar, top atışlarından sonra batıyor

Tamam ben cp9 da biliyor dedim.Ama onu net açıklaması lazım saldırıda kullanmayı pek bilmiyor gibiydiler Luffy canım acıdı diye belirtiyor genelde ya.
B.haki bilen Lucci Luffy'nin her jet saldırısından etkileniyorsa yemişim öyle hakiyi.

Coby ve Luffy konuşurken, Nami gizlice dinliyordu ve not alıyordu Enies Lobby sonrası. Coby'nin dediğine göre sadece geminin altında kairoseki var. Luffy ve Lucci ise geminin üzerinde tepiniyorlar, Luffy gemiyi büküyor, Lucci ise gemiyi kesiyor fakat gemi batmıyor. Okan Bayülgen tonlamasıyla GÖRELİM!
Luffy'nin verdiği hasar

Lucci'nin kestiği kısım, keza sonraki sayfada geminin demir gövdesini kesti diyorlar askerler

Geminin kesildiği yeri görüyoruz, alacalı kısma kadarsana

Gemi hala yüzüyor, batırmak için emir veriyorlar, top

B.haki bilen Lucci Luffy'nin her jet saldırısından etkileniyorsa yemişim öyle hakiyi.
Muhteşem bir inceleme.:alkis: Bu incelemeyi yapmana önayak olduğum için kendimle gurur duyuyorum. :D Benim için gemiyi yok etmek önemli olandı.Sayfalarda da gemiyi yok ediyorlar demişler zaten.Bende reis keser demiştim zaten batırması şart değil özel gemileri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık