Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy şu anda uyanış açmamış Dofi'yi yener ama uyanış açmış Dofi normalde yenemez derdim. Ama bahsettiğimiz Luffy olduğundan ve zorlu rakipler ile dövüşünce haki geliştiğinden her türlü yener.

Sizce Shanks ve Dragon arasında bir ilişki var mı ? Hatırladığım kadarıyla Oda bu ikisinin ilişkisine dair hiçbir ipucu vermedi.Ama bi ilişkileri varmış gibi geliyor bana.

Aynen. Elinde olmadan serinin güç kıstası büyüyor o yüzden Lucci ve Crocodile ezik gibi duruyor ama her şeyi zamanında değerlendirmek lazım. Ben dorudan ne kadar güçlü olduğu hakkında bir şey söyleyemem ama bu sahnelerde bana göre yüzde yüz haki var.

Bu arada sence Luffy'nin şu anki düz yumrukları Dof'u ne kadar etkiler ciddi soruyorum sana bunu? :D Şu ağacı kopartan yumruğu yese eskisi gibi Fufufu diyemez gibime geliyor.:D
G4 dışında önemli bir etkisi olmaz.Kralı içten yapılan saldırılar da yıkamıyor ki düz yumruk işe yaramaz zaten.Red hawk işe yaramıyorken çok beklentjin olmasın.Onun dışında normalde vurması da zor zaten klonlarla yumruğu geçirmesi normal sıfır haliydi.Sonra ortalık karıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık