Diyebilirsin ama istemezsin boşver.
Diyebilirsin ama istemezsin boşver.
Alış bunlara, Zoro'ya bulaşanın sonu budur!Teq yedim.
Ne Sanji Queen'i ne de Zoro King'i alabilir, sikletleri farklı bence.Queen Sanji'nin, King Zoro'nun.
Law'un randevusu Kaido'yla.
Kesinlikle haklısın. Zaten tek başlarına bir şey başaracaklarını düşünmüyorum.Flood yapıyorum ama burada alıntılamam gerekti.
Ne Sanji Queen'i ne de Zoro King'i alabilir, sikletleri farklı bence.
Queen Sanji'nin, King Zoro'nun.
Law'un randevusu Kaido'yla.
Tamam Law D. anlamını öğrenir öğrenmez ölür.Hem amacı kalmıyor hem de suyu fazla ısındı ölümsüzlük vermesi de lazım.Ama ölecek olmasının asıl nedeni ise başka. Çünkü...Seninle bu konuda uzlaştığımız için lafını bile açmıyorum. Adından bahsetme sebebim de senin yorumların için etiketlendiysem sizin yorumlarınıza takılmadığımı söylemek içindi.
D.'ye Law ile fazla vurgu yapıldı. Hatta istemeden de olsa bunu öğrenmek istediğine Law açık verdi.
Oden gibi Luffy ile devam edip bizi D.'ye götürmesiBu benim asıl istediğim. Hayali hikayesinde bahsedildi(Oda onaylı oluyor mu onu bilmiyorum ama Oda'nın dergisinde çıktığına göre onaylıdır diye düşünüyorum.) ve tayfaya her açıdan uyum sağlıyorken tayfaya katılarak hem D.'ye götürmesi hemde hayalini gerçekleştirmesi.
Iyi dedin kral da.. Zoro bunların yanında çizilmezken bile Zoro nasıl bunlardan üst oluyor ya ? Bak bile yani....Bıkmadınız mı yan yana çizilen her karakteri bir birine eş tutmaktan?
Kidd law ve luffy yan yana diye bu 3ü arasında rekabet olacak bunlar denk dediniz. Aralarındaki fark ortada Demek ki bu argüman pek de doğru değil.
He Law'ı doktor yapan Doffy tabi ya. O ekmeği de Law'ı kullanayım diye veriyordu. Malum ope opeyi yediğini öğrenince aklında onu öldürmek vardı. Kendi yaşamı için doğru tercih yaptı.Tamam Law D. anlamını öğrenir öğrenmez ölür.Hem amacı kalmıyor hem de suyu fazla ısındı ölümsüzlük vermesi de lazım.Ama ölecek olmasının asıl nedeni ise başka. Çünkü...Ekmek yediği yere ihanet etti. Dof ailesi ekmek verdi önüne kitap yığdı doktor yaptı sırtlarından vurdu.O yüzden eden bulur hesabı Kid gibi başına çok kötü şeyler gelecek son nefesini verecek.Ölümüm boşa gitmesin diye de ameliyatı uygulayacak.
Kaido'nun bundan haberi var mı? Nasıl bir D olmak istiyorsun diye tekler.
Yahu Kaido Lawu sonra alırım diye bıraktı, Luffy'nin ifadesini aldı geçti l. Içki daha önemli geldi SMILE yıkan adamlardan baş 2 isimden biri. Demiyorum bir şeyKaido'nun bundan haberi var mı? Nasıl bir D olmak istiyorsun diye tekler.