Ettirgen edilgen falan da yok tabi. Aynen kanki xD Luffy teq yedi.Biz de bunu diyoruz. Killerin içinden geçti
Teq yedim.@twei olm adamın karnı açtı lan. Bak yine mat oldun tek hamlede.
Ettirgen edilgen falan da yok tabi. Aynen kanki xD Luffy teq yedi.Biz de bunu diyoruz. Killerin içinden geçti
Teq yedim.@twei olm adamın karnı açtı lan. Bak yine mat oldun tek hamlede.
Seninle bu konuda uzlaştığımız için lafını bile açmıyorum. Adından bahsetme sebebim de senin yorumların için etiketlendiysem sizin yorumlarınıza takılmadığımı söylemek içindi.Ölsede kurtulsak diyordum.
D.'ye Law ile fazla vurgu yapıldı. Hatta istemeden de olsa bunu öğrenmek istediğine Law açık verdi.Nedir o iki şekil. 1. kendini feda edecek. 2. kendini feda edecek.
Daha refakatçi de olucam :dSeninle bu konuda uzlaştığımız için lafını bile açmıyorum. Adından bahsetme sebebim de senin yorumların için etiketlendiysem sizin yorumlarınıza takılmadığımı söylemek içindi.
Orası hiç belli olmaz. Benim akıbeti kesin belli olana kadar düşündüğüm şeyi yabancılar şimdi şimdi dillendirmeye başlamış. Bakarsın düşündüğüm şekilde olur.Daha refakatçi de olucam :d
Hayal kurmak güzel olsa gerekOrası hiç belli olmaz. Benim akıbeti kesin belli olana kadar düşündüğüm şeyi yabancılar şimdi şimdi dillendirmeye başlamış. Bakarsın düşündüğüm şekilde olur.
En azından düşüncemde yalnız değilim. Buda başlangıç için çok güzel bir duygu. Hele Oda'da tescillerse oo değme keyfime.Hayal kurmak güzel olsa gerek
İyi madem, bi süre daha böylece kendini mutlu etEn azından düşüncemde yalnız değilim. Buda başlangıç için çok güzel bir duygu. Hele Oda'da tescillerse oo değme keyfime.
Umutlarım kırmızıya dönmediği sürece durmak yok, devam.İyi madem, bi süre daha böylece kendini mutlu et
Her şey gönlünce olsun demek isterdim...Umutlarım kırmızıya dönmediği sürece durmak yok, devam.
Umutlarım hala yeşil yeşil. Şimdiye dek beklediğim gibi oldu sonrasına bakalım.
Diyebilirsin ama istemezsin boşver.Her şey gönlünce olsun demek isterdim...