ejderha meyvesini bulan kişi olacak zoroGücünü saklıyor reis. Turşusunu kuracak.
ejderha meyvesini bulan kişi olacak zoroGücünü saklıyor reis. Turşusunu kuracak.
O kadar adam ne yapsın wano'da. Gelmişler de gelmişler yonkou indirecez yonkou indirecezElinde Kaido'nun kafa. Bir de buna gül.
Iggggh. Tayfadan bir tek Sanji'ye Marco'nun meyveyi yakıştırıyorum. Gerisi iyi böyle.ejderha meyvesini bulan kişi olacak zoro
Linlin ile idare edecekler.O kadar adam ne yapsın wano'da. Gelmişler de gelmişler yonkou indirecez yonkou indirecez
Sanji'nin gücü yetmez hatta Luffy eziğinin de gücü yetmez ama Zoro'nun gücü yetmez demek bilemiyorum çok talihsiz şeyler bunlarLinlin ile idare edecekler.
Şaka bir yana Zoro, King'i Sanji de Quenn'i alsın. Güçleri yetmez ama hiç itirazım olmaz. Seriyi dondu kaldı.
King başka bir seviye çıkacak Red. Marco iyileşme, Katakuri gelecek görüyor, BenBackman Shanks ile aşık atabilecek kadar yakın kaptanına. King, türünden son kalan birey. 1. komutan. B.hakisi manyak çıkacak bana kalırsa. Hem Luffy'den hem de Zoro'dan daha sağlam b.hakisi olmasını bekliyorum.Sanji'nin gücü yetmez hatta Luffy eziğinin de gücü yetmez ama Zoro'nun gücü yetmez demek bilemiyorum çok talihsiz şeyler bunlar
Reis kapalı gözünü açar, sıkıntı yok o iş bizdeKing başka bir seviye çıkacak Red. Marco iyileşme, Katakuri gelecek görüyor, BenBackman Shanks ile aşık atabilecek kadar yakın kaptanına. King, türünden son kalan birey. 1. komutan. B.hakisi manyak çıkacak bana kalırsa. Hem Luffy'den hem de Zoro'dan daha sağlam b.hakisi olmasını bekliyorum.
Onu ben de bekliyorum işte. Bana k.haki eğitimi gibi geliyor. Fujitora'nın körlükten sonra k.hakisinin muazzam arttığını falan düşünmem gibi. Açık gözü evrimini tamamladıktan sonra açar bence. Bunun için de bir hız dövüşü fena olmazdı. Ama o göz bir açılsın, kara kılıç power upu da yolda zaten. Amirale kafa atacak seviyelere gelir. Ashura falan derken beklentimiz çok.Reis kapalı gözünü açar, sıkıntı yok o iş bizde
Ace de bir amirale kafa atmıştı. Aynı sonu yaşamasın.Onu ben de bekliyorum işte. Bana k.haki eğitimi gibi geliyor. Fujitora'nın körlükten sonra k.hakisinin muazzam arttığını falan düşünmem gibi. Açık gözü evrimini tamamladıktan sonra açar bence. Bunun için de bir hız dövüşü fena olmazdı. Ama o göz bir açılsın, kara kılıç power upu da yolda zaten. Amirale kafa atacak seviyelere gelir. Ashura falan derken beklentimiz çok.
Magma ateşi yakar rörörö olayını bir daha göreceğimizi sanmıyorum.Ace de bir amirale kafa atmıştı. Aynı sonu yaşamasın.