Benimde meyve almasını istediğim tek kişi sanji.Ama şöyle paramecia ya da adam gibi zoan olsunIggggh. Tayfadan bir tek Sanji'ye Marco'nun meyveyi yakıştırıyorum. Gerisi iyi böyle.
Benimde meyve almasını istediğim tek kişi sanji.Ama şöyle paramecia ya da adam gibi zoan olsunIggggh. Tayfadan bir tek Sanji'ye Marco'nun meyveyi yakıştırıyorum. Gerisi iyi böyle.
Marco meyvesiyle uçarken bacaklarıyla ani yön değişimi ve ivme kazanabilir de. Tayfanın hava gücü çok eksik teknik açıdan. Monet - chan tayfaya gelseydi neyse de şimdi Sanji, Marco'nun meyveyi yesin bence.Benimde meyve almasını istediğim tek kişi sanji.Ama şöyle paramecia ya da adam gibi zoan olsun
Marco ölmesin ya. Severim cici kuşuMarco meyvesiyle uçarken bacaklarıyla ani yön değişimi ve ivme kazanabilir de. Tayfanın hava gücü çok eksik teknik açıdan. Monet - chan tayfaya gelseydi neyse de şimdi Sanji, Marco'nun meyveyi yesin bence.
Edwart Newgate'in sağkoluna yakışan bir şekilde ölmesi güzel olabilir. Luffy son savaşta bir daha düşecek, araya girebilecek en mantıklı isimlerden. Çok severim ananası ben de ama efsane ölümle adı cennette bile anılsın da isterim.Marco ölmesin ya. Severim cici kuşu
O zaman olur2.nejiEdwart Newgate'in sağkoluna yakışan bir şekilde ölmesi güzel olabilir. Luffy son savaşta bir daha düşecek, araya girebilecek en mantıklı isimlerden. Çok severim ananası ben de ama efsane ölümle adı cennette bile anılsın da isterim.
Bende isterim. Ama direkt değil. Bir tane dövüş kazanmalı en azından.Edwart Newgate'in sağkoluna yakışan bir şekilde ölmesi güzel olabilir. Luffy son savaşta bir daha düşecek, araya girebilecek en mantıklı isimlerden. Çok severim ananası ben de ama efsane ölümle adı cennette bile anılsın da isterim.
Gelse şova kalkar bence de. Wb tayfasının hepsine bir iadei itibar bekliyorum. Hakisiz işlenmeleri serideki en büyük haksızlık.Bende isterim. Ama direkt değil. Bir tane dövüş kazanmalı en azından.
ÇöplerGelse şova kalkar bence de. Wb tayfasının hepsine bir iadei itibar bekliyorum. Hakisiz işlenmeleri serideki en büyük haksızlık.
Hiç sanmıyorum. Wb kan kusmayana kadar çok geride değillerdi. Zaten 5 kişi dövüşüyorlardı.Çöpler