İki balık adam kapışır. Jinbei döver.Finalde Sanjuan Wolfla kim kapışır? Sunny ile vs atıcak diyenler var
Son düzenleme:
İki balık adam kapışır. Jinbei döver.Finalde Sanjuan Wolfla kim kapışır? Sunny ile vs atıcak diyenler var
O görünmezlik işi benim de hoşuma gitmedi ama biliyorsun.Burgess elmas yeyip Zoroya rakip olur
Görünmez vs Görünmez olsun. Shiryu Sanjiye
Sanji de sabonun teklediği burgess ile final savaşını yapacak öyle mi?O kadarda düşürmeyelim ya adamı en azından tayfadan adam.YazıktırO görünmezlik işi benim de hoşuma gitmedi ama biliyorsun.
Shiryuu'ya görünmezlik vermesinin tek sebebi Zoro görünmez Shiryuu'yu yenerek Sanji'ye hava atacak.
Marco falan baksana meyve çocuğu. Yedir Burgessa o ayar meyve aninda YC1. Zaten 1. bölük komutanı. :dO görünmezlik işi benim de hoşuma gitmedi ama biliyorsun.
Shiryuu'ya görünmezlik vermesinin tek sebebi Zoro görünmez Shiryuu'yu yenerek Sanji'ye hava atacak.
Güzel olur bu, çok güzeeel.Marco falan baksana meyve çocuğu. Yedir Burgessa o ayar meyve aninda YC1. Zaten 1. bölük komutanı. :d
Aokiji vs Zoro
Shiryu vs Sanji olsun o vakit
Hocam müzisyen iskeleti unutmayalım vaskoyu pataklarLuffy vs Teach
Zoro vs Shiryuu
Burgess vs Sanji
Avalo Pizarro vs Franky
Usopp vs Augur
Chopper vs Doc Q
Geriye Lafitfe, Catarina Devon ile Vasco Shot kalıyor. Diğer tarafta ise Robin ve Nami. Kimle dövüşürler bilemiyorum.