Ben bilmiyorum şahsen, mesela yerine gelince sorumluluk sahibi olması ama yerine gelince vebalı salaklara hiç bir lüzum yokken o derece kaptırmasından nasıl memnun oluyorsun bir anlat öğrenelim xDZaten olayın burası güzel. O anki duruma göre yaşadıklarına hak verebiliyorsun çocuğun. Ne hissettiklerini anlayabiliyorsun.
Şimdi Sanji ile Jinbei örneği vermişsin. İki durumunda hem ne kadar benzer hem de ne kadar farklı olduğunu biz biliyoruz, sen de biliyorsun aslında.
Bir sen varsın bir de @Raiden var eleştirebilen gerçi o ağzının kenarı ile yapıyor.Olum bende fanıyım ama söylediğin her icraatını da eleştirmişimdir, gaza gelen de vardır elbet ama rahatsız olan sayısı bence daha çok. Luffy Kata'nın yanındaki çingene gtlü arıdan darbe alınca söylediği sözle vslere olan bakış açısını yansıttı zaten. Ama onursuz gurursuz bir şekilde dövüşmüyor lan. Her ortamda her karakter karşısında gel vsye diyen lolcüler gibi olamaz Luffy, öyle bir lüksü yok. Zoro'nun da yok aslında ama Zoro mangaka tarafından zaten bu tarz durumlara sokulmuyor özenle. Mesela Luffy'nin yaptığı şey kaçmaksa gurursuzluksa yukarıdaki sorunun cevabı böyle düşünen arkadaşlar için kesinlikle hayır olmalı. Onu diyorum.
Zoro olayında verdiğin örneği değiştirmemiz lazım, çünkü ilk başta en güçlü haliyle saldırması ve başaramayınca, rakibinden güçsüz olduğunu anlayıp kaçması gerekiyor aynı Luffy gibi olması için. Kılıçlarını başka yerde bıraktıysa onları almak için o tarafa kaçabilir diye düşünüyorum ama en güçlü haliyle saldırıp bir şey beceremediyse o zaman kaderini kabul eder diyebilirim. Akıllıca olmaz tabi xD