Wb'nin Kuzan'i takmamasi derken? Kuzan buz kiliclari gecirecekken Jozu araya giriyor. Simdi burda ki Mudahaleyi hesaba katip Wb Kuzan ile asik atamaz diyip bir kenara mi birakacagiz? Simdi olumune bir vs atip rakibini takmamak nasil bir sey oluyor onu anlamadim? Sayet bu boyleyse ya Wb kendini farklì goruyor ve bu da direkt dusunsel olarak bir argumandir ya da oyle guclu ki karsisinda kendisi gibi biri cikmadigi icin dert yanip o yuzden Kizaru'ya Akainu'ya saldiriyor. Akainu>Kizaru>Aokiji'yi mi cikartacagiz burdan?Ee hani Wb Kuzan'i ve turevlerini takmiyordu?Yakın güçte iki karakter karşılaştığı zaman öldürmek isteyen taraf bundan zararlı çıkar.Çünkü adam 10 dakikada inmiyorsa uzun bir süre karşına çıkıp onu öldürmene izin vermeyecektir.Kuzan da bunu biliyordu korumaya odaklandı öldürmesine izin vermedi.Durdurmaya oynadı bu yüzden saldırmaya değil.Mevcut filo amiralinin 10 günde aldığı adamı bir anda indirip Smoker’ı öldürebilir diye düşünüyorsan ne bileyim mantığı kenara bırakmak gerekir.Doffy kenara bırakmadı kazancı olmayan bir savaşa girmedi tıpkı Teach gibi gitti.Asıl aptallık günlerini harcayıp dressrosayı law ve luffy ittifakının eline bırakmak olurdu.Senin sorman gereken soru aşık atamayacaksa Kuzan niye ifadesini almadı nereye gidiyorsun diye durdurmadı ? Şu bir gerçek ki buzdan kurtulamayan Jozu dahi bu Kuzan ile aşık atabildi.En son Wb Kuzan’ı bırakıp yanından geçip gidiyordu.Adamın tekniğinden buzu çözüp kurtulmuş Doflamingo’nun aşık atamaması beklenemez bu yüzden.Merak etme Kuzan senden daha hakim seviyelere.Bu forumun sandığı gibi amirallerle önemli korsanlar arasındaki seviye farkları çok fazla değil.Sadece 4 korsanın diğerleriyle arasında ciddi farklar var bu diğerlerinin içerisine denizcilerin büyük bir kısmı da giriyor.Sadece büyük efsaneler ve filo amirali gibi bir rütbeyle aralarında ciddi farklar yoktur.
Soyle dusunelim bir insan beni oldurecek seviyeye geliyor ama araya birisi giriyor o zaman ben mi zor durumda kalmis oluyorum yoksa karsida ki kisi mi?
Son düzenleme: