İkili üçlü olarak takılmışlar dedik, ortada namusla ilgili bir şeymi var?Zoro dojoda büyümüş namuslu bir kardeşimizdir olmaz öyle şey.![]()
Karanlık, karanlığımıza çekileyim değil mi?Sen beni boşver. Işığa karşı tetikte ol. Büyük tehlike altındasın.
İkili üçlü olarak takılmışlar dedik, ortada namusla ilgili bir şeymi var?Zoro dojoda büyümüş namuslu bir kardeşimizdir olmaz öyle şey.![]()
Karanlık, karanlığımıza çekileyim değil mi?Sen beni boşver. Işığa karşı tetikte ol. Büyük tehlike altındasın.
Momo, hoca olarak Lolona Zolo'yu seçti.Zoro'ya saygı duymak başka liderlik etmesi başka. Oden'in 9 kını Momonosuke dururken niye Zoro'ya biat etsin? Olayın güçle alakası yok, kan bağı konuşur bu tür şeylerde.
Zoro bir kadına sahiplendiği de tek takılır demek istedim. Ama ben yazdığını farklı anlayıpta bu mesajı atmış olabilirim.İkili üçlü olarak takılmışlar dedik, ortada namusla ilgili bir şeymi var?
Karanlık, karanlığımıza çekileyim değil mi?
Cidden keratanın yüzü gülüyordu baya öğrettiği şeyden bahsederken. Kin'emon'a falan kalırsa kötü olur Momo için.Momo, hoca olarak Lolona Zolo'yu seçti.
Kalmaz. Kyoshiro veya Zoro eğitecek Momo'yu. Annesinin meyvesi tekrar ortaya çıkarsa tadından yenmez. O zaman son savaştan önce de eğitilebilir.Cidden keratanın yüzü gülüyordu baya öğrettiği şeyden bahsederken. Kin'emon'a falan kalırsa kötü olur Momo için.
Küçük bir yanlış anlaşılma olmuş sanırımZoro bir kadına sahiplendiği de tek takılır demek istedim. Ama ben yazdığını farklı anlayıpta bu mesajı atmış olabilirim.

Ryuuma'nın kılıç Zoro'da kalsa bile bu büyük bir itibardır.Yok hacı yok. Simdi Zoro'nun Momo'nun abisi oldugunu iddia edip Zoro 9kina liderlik edecek derler. Zoro oldu mu her sey mumkun![]()
Yasu sadece akıl veren ve daha tecrübeli biriydi hacı. Yaşça ve tecrübe olarak büyüktü 9 kından.Kilit mesele yiyecek. Queen vermem oşiruko derse kavga çıkar.
Zoro muacerağlarında Yasu'nun öğretilerini dinledi, şimdi onları hazmedecek ve eskiden nasıl 9kının kabiliyetlerini Yasu geliştirdiyse Zoro da liderlik edecek.
Evet. Zoro saygın birisi olacak orası kesin.Momo, hoca olarak Lolona Zolo'yu seçti.
Ashura da Momo'nun büyük birisi olduğunu görecek bence. Yani Oden gibi birisi olabileceğini kanıtlayacaktır.Savaş sırasında olur. Zaten Zoro'nun adamı olacak demek başka şey. Biat etme olayı olmaz. Ayrıca laflara bakarsak sırf kan bağına da bakacak gibi değiller. En azından Ashura öyle. Yanlarında olsa bile Momo'yu kabul etmeyebilir.
31 mi oldu ? Adam çalışıyor.
Ha gayretYanlış seçim.Sanji’yi seçmiş olsa sapıklığına sapıklık katardı.Momo, hoca olarak Lolona Zolo'yu seçti.

Sanji de rakibi olacak işte. Oda her şeyi düşünmüş.Yanlış seçim.Sanji’yi seçmiş olsa sapıklığına sapıklık katardı.