Bazen şakasına mı diyorsun bilemiyorum.Zoro muacerağlarında Yasu'nun öğretilerini dinledi, şimdi onları hazmedecek ve eskiden nasıl 9kının kabiliyetlerini Yasu geliştirdiyse Zoro da liderlik edecek.
Bazen şakasına mı diyorsun bilemiyorum.Zoro muacerağlarında Yasu'nun öğretilerini dinledi, şimdi onları hazmedecek ve eskiden nasıl 9kının kabiliyetlerini Yasu geliştirdiyse Zoro da liderlik edecek.
Iltifat icin tesekkur ederim.Bazen çok abartıp saçmalıyorsun.
Bence o bahsettiğin boynuzlama olayı yoktur. Bu üç arkadaş, zaman zaman çift zaman zaman üçlü olarak takılmıştır...Senin Mihawk boynuzlandığı için Zoro'yu öldürecek. Perona'ya da"ortalık karışacak git"demesinin sebebi Wano'ya gelip Zoro'yu öldürecek olması. Hadi iyisin Mihawk ark sonu Wano'ya gelip kesecek milleti
Pek inanmadım ama ne diyorsan artık, öyle olsun.Geride dön, o yanlış ışık.
Biri yetişsin adam ışığa yürüyor.
Yasu ile Zoro'nun karşılaşmasının başka ne amacı vardı ki :S Zoro'nun yüzüne bence Yasu sayesinde renk bile gelecek, gülecek adam ya sonunda. Kasıntılıktan kurtulacak.Bazen şakasına mı diyorsun bilemiyorum.
Smile yedikten sonra gülmesin de. :/Yasu ile Zoro'nun karşılaşmasının başka ne amacı vardı ki :S Zoro'nun yüzüne bence Yasu sayesinde renk bile gelecek, gülecek adam ya sonunda. Kasıntılıktan kurtulacak.
Heh! Adamı döndürdük ışıktan. Şöyle ter atan bir emoji olaydı iyiydi yahu.Pek inanmadım ama ne diyorsan artık, öyle olsun.
Amin.Smile yedikten sonra gülmesin de. :/
Valla o da aklıma gelmedi değil. Yok ya, yüzmeyi de elinden alırsak ne yapacak bu adam. Sonra su altında balık adam tekleyemez falan :TSmile yedikten sonra gülmesin de. :/
Sen bu ışığın üstüne düştükçe potansiyel artıyor ama hadi bakalım...Heh! Adamı döndürdük ışıktan. Şöyle ter atan bir emoji olaydı iyiydi yahu.
Bir ara korkuttun ışık mışık diyince.
Bak sana uyarı. Işık görürsün falan durup dururken hemen diğer tarafa dön kaç.
Genç adamsın, ışıkla mışıkla ne işin olur senin.
Zoro dojoda büyümüş namuslu bir kardeşimizdir olmaz öyle şey.. Bu ilk hesap ama Rosa'dan beri takip ederim forumu. Herkesin fanı olduğu hateri olduğu karakterleri bilirim.Bence o bahsettiğin boynuzlama olayı yoktur. Bu üç arkadaş, zaman zaman çift zaman zaman üçlü olarak takılmıştır...
Bu arada, bu kaçıncı hesabın he? 26 ocakta üye olmuşsun benim Mihawk fanı olduğumu ya da olabileceğimi biliyorsun, açık etme bu kadar.
Pek inanmadım ama ne diyorsan artık, öyle olsun.
Sen beni boşver. Işığa karşı tetikte ol. Büyük tehlike altındasın.Sen bu ışığın üstüne düştükçe potansiyel artıyor ama hadi bakalım...