Acayip yanlış bir tahmin. Yani gerçeklikten o kadar uzak ki derece belirtemiyorum.Anlaşıldı, sıkı bir ahounen ai takipçisi olmalısın?
Acayip yanlış bir tahmin. Yani gerçeklikten o kadar uzak ki derece belirtemiyorum.Anlaşıldı, sıkı bir ahounen ai takipçisi olmalısın?
Oda ne yapar, belli olmaz. Kiku falan da soruyordu Zoro'ya ne yapsam diye.Daha burda belli Zoro'nun 9 Kın'a liderlik edeceği. 9'un 2'sini Dressrosa'da kapmış
O zaman başlarsın yakında, ışığı gördüm ben.Acayip yanlış bir tahmin. Yani gerçeklikten o kadar uzak ki derece belirtemiyorum.
Senin Mihawk boynuzlandığı için Zoro'yu öldürecek. Perona'ya da"ortalık karışacak git"demesinin sebebi Wano'ya gelip Zoro'yu öldürecek olması. Hadi iyisin Mihawk ark sonu Wano'ya gelip kesecek milletiAnlaşıldı, sıkı bir ahounen ai takipçisi olmalısın?
Bak arakdaş ne diyor, Perona'nın Zoro'dan hayaleti varmış?
Yok hacı yok. Simdi Zoro'nun Momo'nun abisi oldugunu iddia edip Zoro 9kina liderlik edecek derler. Zoro oldu mu her sey mumkunZoro'ya saygı duymak başka liderlik etmesi başka. Oden'in 9 kını Momonosuke dururken niye Zoro'ya biat etsin? Olayın güçle alakası yok, kan bağı konuşur bu tür şeylerde.
Savaş sırasında olur. Zaten Zoro'nun adamı olacak demek başka şey. Biat etme olayı olmaz. Ayrıca laflara bakarsak sırf kan bağına da bakacak gibi değiller. En azından Ashura öyle. Yanlarında olsa bile Momo'yu kabul etmeyebilir.Zoro'ya saygı duymak başka liderlik etmesi başka. Oden'in 9 kını Momonosuke dururken niye Zoro'ya biat etsin? Olayın güçle alakası yok, kan bağı konuşur bu tür şeylerde.
Bazen çok abartıp saçmalıyorsun.Yok hacı yok. Simdi Zoro'nun Momo'nun abisi oldugunu iddia edip Zoro 9kina liderlik edecek derler. Zoro oldu mu her sey mumkun
Kilit mesele yiyecek. Queen vermem oşiruko derse kavga çıkar.Ha pardon anlamamışım.
Big Mom ile Queen nolur merak ediyorum bende. Kadın fıttırdığı için artık hafıza kaybının bir önemi yok direk dalar Queen'e. Bir yandan Queen henüz tam tanıtılmadı ona bir şey olmaz diyorum bir yandan da Big Mom'dan dayak yemek karakteri ezik yapmaz diye düşünüyorum.
Zoro muacerağlarında Yasu'nun öğretilerini dinledi, şimdi onları hazmedecek ve eskiden nasıl 9kının kabiliyetlerini Yasu geliştirdiyse Zoro da liderlik edecek.Zoro'ya saygı duymak başka liderlik etmesi başka. Oden'in 9 kını Momonosuke dururken niye Zoro'ya biat etsin? Olayın güçle alakası yok, kan bağı konuşur bu tür şeylerde.
Lan şimdi Zoro'nun un çuvalı gibi taşındığı sahneyi atıcam sonra bleh bleh diyeceksin, kendince komikli görseller atacaksın falan neyse vazgeçtim.Adam gerçek anlamda "poşet" kelimesinin hakkını veriyor
Vayyy. Detayları güzel yakalıyorsun bak. Ben hiç bunu düşünememiştim.Bu Zoro'nun neden tek göz döndüğünü açıklar. Mihawk bunları sarmaş dolaş bulduğunda almış kara kılıcı tam Zoro'yu öldürecek Perona engel olmuş ama gözde gitmiş. One Piece'in en büyük sırrını çözdük el birliğiyle.
Geride dön, o yanlış ışık.O zaman başlarsın yakında, ışığı gördüm ben.
Aynen. Şu an bir liderlik durumu olsa 9'un 3'ü garanti. Büyükbaşları da halletti mi tamammmm!Oda ne yapar, belli olmaz. Kiku falan da soruyordu Zoro'ya ne yapsam diye.