Zoro'nun Sanji'ye üstünlüğünü gösteren her sahnenin bir benzeri Luffy'nin Zoro'ya üstünlüğü açısından var ama işine gelmeyince kabullenilemiyor herhal.
Teach peki tüm en kötü neslin kaptanlığını yapabilir mi?Kid dışında hepsine kaptanlık yapabilir. Law zaten oldu bile.
Yapamaz. Zoro, Luffy dışında kimsenin adamı olmazdı. Kid falan da kimsenin emri altına girmez.Teach peki tüm en kötü neslin kaptanlığını yapabilir mi?
O pürüz çıkarırdı aynen. Ama sağ kol olurdu.Kid dışında hepsine kaptanlık yapabilir. Law zaten oldu bile.
Ha Luffy olurdu?Yapamaz. Zoro, Luffy dışında kimsenin adamı olmazdı.
Onu saymadım zaten ya. :/ Bonney de olmadı zaten. O da yiğit bir kadın. Hawkins falan görse şimdi köpeklik yapar. Law ise intikamımı al diye yapabilirdi.Ha Luffy olurdu?
Biat etmeyecek Luffy ve Kid kesin. Killer tam emin değilim hikayesini öğrenmek gerek, Zoro da Luffy hariç etmez. Gerisi mevcut köpek zaten.
Bonney de yapmayabilir belki.
Ula ben bu Lawu hep unutuyorum o da yapmaz.Onu saymadım zaten ya. :/ Bonney de olmadı zaten. O da yiğit bir kadın. Hawkins falan görse şimdi köpeklik yapar. Law ise intikamımı al diye yapabilirdi.
Boooom HeadshotSoru: Zoro yonko görmüş müdür? Bu resimde Zoro nerede?
Law bir fayda görse yapardı belki ama ondan intikamını almasını istemezdi. Shicibukai'lik konumu gibi mesela.Onu saymadım zaten ya. :/ Bonney de olmadı zaten. O da yiğit bir kadın. Hawkins falan görse şimdi köpeklik yapar. Law ise intikamımı al diye yapabilirdi.
D bir kasırga daha başlatacak diye girerdi emrine.Ula ben bu Lawu hep unutuyorum o da yapmaz.
Belki Teachden d'nin anlamını öğrenmek için altına girebilirdi o da belki