Yonkou, yonkou komutanıyla top gibi oynuyor, Yonkou ile anılan adam Magellanla anılan yonkou adamına ne yapar?Ziyaaaaa
Yonkou, yonkou komutanıyla top gibi oynuyor, Yonkou ile anılan adam Magellanla anılan yonkou adamına ne yapar?Ziyaaaaa
Luffy için Oda'nın torpilleri o. Mihawk kilometrelerce öteden ada büyüklüğünde cisimleri eforsuzca kesebilecek güce sahip, Vista 10 metre ötesinde Babasının ve kardeşlerinin ölmesine ağzı açık seyirci kaldı bir bok yapamadı. Luffy yaşasın diye Big Mom'ı bile kepaze etti Oda kaç senedir izliyoruz.Demek ki Shanks gelse o da Vista ile dövüşecekmiş.
Big Mom zorunda olduğu için yakalayamadı. Diğeri kendi isteğiyle başaramadı.Luffy için Oda'nın torpilleri o. Mihawk kilometrelerce öteden ada büyüklüğünde cisimleri eforsuzca kesebilecek güce sahip, Vista 10 metre ötesinde Babasının ve kardeşlerinin ölmesine ağzı açık seyirci kaldı bir bok yapamadı. Luffy yaşasın diye Big Mom'ı bile kepaze etti Oda kaç senedir izliyoruz.
Dediklerine katılıyorum.Chopper'ın Yonkou tankladığı, Brook'un kesik attığı, Nami'nin atak yaptığı evrende Vista neden Mihawk'ı durduramıyor anlayamıyorum.
Cracker G4'e karşı dövüşünce övgü alıyor, Vista Mihawk'ı durdurunca övüleceği yerde Mihawk low adamı oynuyor. Yav bu Mihawk'ın bir G4 kadar da mı hatırı yok? Shanks ile boşa mı rakip olmuş bu adam?
Croco tıpkı Luffy gibi hızlı isim yapmış. Luffy'nin en büyük gücü insanları etrafında toplaması ise Croco-boy'un en büyük gücü güzelliği miydi acaba?Alır da böğrüne saplı alır
Bilmiyoruz artık bir bad girllük yapmış
Üçünü de severim yav, Chopper, Nami, Brook.Dediklerine katılıyorum.
Kahve Kral Chopper hariç