Bu bölüme kadar ben de öyle diyordum ama bu bölümden sonra bile mi?Queen vs Sanji+ X kişisi olur illa olacaksa. Teke tek söz konusu bile değil.
Aynen. Camgöbeği diye geçiyor olması lazım.Mavi ve yeşil karışımı gibi duruyor.
Bakalım merak ediyorum bırakacağı etkiyi.Demek ki Queen de güzel bir etki bırakacak.
Evet, bu bölümden sonra bile. :/Bu bölüme kadar ben de öyle diyordum ama bu bölümden sonra bile mi?
İlk defa p-up'lar arc başından itibaren veriliyor, dikkatini çekerim. Bunun anlamı final dövüşlerinde de p-up gelecek ve çok ciddi güç artışları yaşayacak bizimkiler. Bence.Queen vs Sanji+ X kişisi olur illa olacaksa. Teke tek söz konusu bile değil.
Bugün @Roronoa Zoro ile buna dair bir konuşmamız olmuştu. Tayfanın power-up'ları yaptım oldu kıvamında olacak büyük ihtimalle. Lakin bu kadar da uzun boylu olur mu ki? Bunca zamandır iyi kötü kabul ettiğimiz Op dinamiklerine çok ters duruyor bence.İlk defa p-up'lar arc başından itibaren veriliyor, dikkatini çekerim. Bunun anlamı final dövüşlerinde de p-up gelecek ve çok ciddi güç artışları yaşayacak bizimkiler. Bence.
Ne kadar p-up alırlarsa alsınlar Kaido'nun inmesi kabul edilemez. O yüzden Kaido'nun gücünü düşürecek bir handikap verilmeli ki alınan p-up'larla "hadi yine oluru var" diyebilelim. Aksi halde sağlam bir Kaido affetmez.Bugün @Roronoa Zoro ile buna dair bir konuşmamız olmuştu. Tayfanın power-up'ları yaptım oldu kıvamında olacak büyük ihtimalle. Lakin bu kadar da uzun boylu olur mu ki? Bunca zamandır iyi kötü kabul ettiğimiz Op dinamiklerine çok ters duruyor bence.
Queen için söyledim yalnız. Sanji nere Queen nere diyorum ben. Bir anda o kadar sıçramayı açıklayamaz mangaka.Ne kadar p-up alırlarsa alsınlar Kaido'nun inmesi kabul edilemez. O yüzden Kaido'nun gücünü düşürecek bir handikap verilmeli ki alınan p-up'larla "hadi yine oluru var" diyebilelim. Aksi halde sağlam bir Kaido affetmez.
Heee. Sanji olayını ödül üzerinden açıklamıştım geçenlerde. Hatta yine sana mı yazdıydım lan. Hatırlamadım. Neyse tekrar yazmaya üşendim de özetle Sanji'nin suitli halinin ödülü+dövüş sırasında alacağı p-up'la alacağı ödül Queen'i yenmesi için gerekli seviyede olacaktır demiştim.Queen için söyledim yalnız. Sanji nere Queen nere diyorum ben. Bir anda o kadar sıçramayı açıklayamaz mangaka.