Veled-i zina diyorsun yani.OlabilirAma ben hala Oden'in üvey oğlu olduğunu düşünüyorum ama az kaldı bence artık girdi olaylara
![]()

Veled-i zina diyorsun yani.OlabilirAma ben hala Oden'in üvey oğlu olduğunu düşünüyorum ama az kaldı bence artık girdi olaylara
![]()
Tabi orası öyle şeytanımız zoroHayır buranın Şeytanı Zoro o yüzden dedim genelde o yaparYoksa diğerleri de pek tabi gülebilir canım sıkıntı yok
Ama Luffy, Zoro'ya özeniyor Zoro reis ağzında o şeyle geziyor sonra da Luffy seviyorlar birbirlerini işte hahaha
![]()
Heh aynen öyle bak iyi yakaladın tebrik ederimHm. Şeytani bakış. Bunun gibi mi
![]()
Zoro'nun koka yaptığı sahneyi atsana bi'.Sanji Vergo'ya bacak bıraktı diye düşünerek haksızlık etmişim. Silahlanma hakisiyle dillere pelesenk olmuş Zoro'yu kevgire çevirdiler![]()
Dediğinde güzel aslındaVeled-i zina diyorsun yani.Şaka bir yana belki Oden de Ryuma soyundandır. Önceden gördüğüm bir teoriye dayanarak ben Zoro'nun soyunun Wanoluların kurucuları olduğuna inanıyorum. Bunlar Wano'yu yönetirken aynı şu anki Shogun'un yaptığı gibi rakipleri tarafından alt adildiler ve insanların onları kötü olarak bilmesini ve dışlamasını sağladılar. Ebisu bu duruma uyuyor biraz. O yüzden Zoro'nun ailesi soylu çıksın ama Ebisu bağlantılı çıksın istiyorum.
![]()
Luffy saf çocuk zaten ama arada baya cool oluyor. Ama herkesin kendi karakteri hoş( Sanji dışında o çok sapık oldu) Zoro sert ve şeytansı, Luffy heyecanlı ve çocuksu gibi gibiTabi orası öyle şeytanımız zoro
Mesela sanji ve zoro luffy’ye göre daha sert bakıyor bence çünkü luffy’nin tipi buna tam uygun değil ama baktı mı iyi bakıyor luffy![]()
https://manganelo.com/chapter/read_one_piece_manga_online_free4/chapter_838Cracker kesti mi? Kesmek içim saldırdı mı?
İkinci olarak Kata her konuda Luffy'den net üstün değildi. Fark yaratan net üstünlük gözlem hakisiydi. Diğer konularda ise iki tarafın da bazı konularda üstünlüğü vardı ama net diyebileceğimiz kadar değildi. Silahlanmada falan Kata üstündü ama gözlem gibi net bir olay yoktu. İrade, meyve ve dayanıklılıkta Luffy üstündü. Hız konusunda Kata'nın gözleminin getirdiği bir avantaj vardı. Yani Luffy her alanda kendinden üstün birini yenmedi orada. Her alanda üstün olsa sadece gözleme odaklanılmazdı.
Doğru söylüyorsun. Zoro kalitesiz değildir ayrıca
![]()
İkisi de reis ya. Bu olay Luffy-Zoro fanlarının bir araya gelme olayı olmalıdır.Bir elmanın iki yarısı.
2 Şeytan 2 korsan kral mı olacak yoksa.![]()
Oden'in oğlu çıksa Momo anne tarafına çekmiş olur o zaman. Zoro ve Momo? İki kardeş hiç benzemiyor. Birisi karı kız peşinde, diğeri kadınlara ilgi duymuyor gibi. Biraz tuhaf bir kardeşlik oldu.Dediğinde güzel aslındaAma Oden'i çok övdü ya Oden'i seviyorum diye bölüm bile var
Biliyorsun Oda bizimkilerin Ailelerini hep özel yapıyor. Yani aslında benim dediğim gibi çıkarsa Zoro=Jon Snow
![]()
Güzel dedin bak 2 kral 2 ortak 2 kardeş 2 yoldaş Yeşil ve KırmızıBir elmanın iki yarısı.
2 Şeytan 2 korsan kral mı olacak yoksa.![]()