Dost düşman Zoro'nun tek atamalarına alışmış, bu da kötü. Herifin dövüşü 3 sayfa sürünce "noluyor lan, Ahmet Zoro zorlanıyor galiba gel gel" triplerine giriyor millet
Zaten Luffy'nin olayında ki şey meyvenin verdiği sürtünme ile falan açıklayabiliriz ama Kinemon'un alevi kesmesi vesaire ve MF'de gösterilen şeyler belki b.haki'dendir diye düşünceye sokuyor beni.Element olayı b.haki üstünde olmaz bence. Sebebi ise şeytan meyveleri. Luffy'nin alev yumruğu ise hız ve sürtünmeden kaynaklı gerçi bu seriyi gerçek hayatla nasıl bağdaştırabiliriz bilmem ama bunlardan kaynaklandığını düşünüyorum.
B. haki üstünde çok fazla şey göreceğimizi düşünmem ama h.haki her şeye gebe olabilir. Mesela duygulara göre hava olaylarını değiştirme gibi mesela Akainu ile dövüşte Shanks veya Luffy h.haki sayesinde hava durumunu değiştirip yağmur yağdırsa.
Yağmur demişken. Yağmur su kaynaklarının buharlaşması sebebiyle oluyor temelde şimdiye kadar yağmur yağarken karakterlerde herhangi bir negatiflik görmedik değil mi?
Alev kesme olayı garip ama onunda tekniği falan vardır. Şimdi rüzgar falan diyeceğim Hayvani slashlar atan zoro nasıl kesemedi denilecek onu gösterilene kadar bilemeceğiz o yüzden söylemem.Zaten Luffy'nin olayında ki şey meyvenin verdiği sürtünme ile falan açıklayabiliriz ama Kinemon'un alevi kesmesi vesaire ve MF'de gösterilen şeyler belki b.haki'dendir diye düşünceye sokuyor beni.
Marco ve jozu ne ara kullanmış bunu ?Hahaha Zoro sonunda temassız hakiyi öğrenecek. Ne zamandır diyordum kokanın bir üst seviyesi bu. Bu sebeple amiraller, marco, jozu, bu haki tipiyle saldırıyor
Cracker kesti mi? Kesmek içim saldırdı mı?Cracker'da Luffy'nin kolunu b.haki varken kesebilmişti ama Luffy hemen arkasından kendinden her konuda üstün birisini aldı öyle ya da böyle aldı. Zoro'da niye olmasın ki ben Zoro'nun b.haki basmadığını düşünüyorum yani normal bir insan olarak o hasarı yemesi normal. Mesela Sanji suitsiz Page'ın yumruğunu yiyip o kadar rahat ayağa kalkabilir miydi? Bu adam hele bir b.haki bassın o zaman güçlü ve güçsüz yorumunu yapabiliriz.
Ama eleştireceğim nokta bu adam bir kılıç ustası ve her zaman dikkatli birisi nasıl bir şaşkınlık yaşıyor ki arkasındaki saldırıyı son anda fark edip kaçarken önden hasar alıyor.
Ben ailesiyle alakalı bir durumda göstereceğini düşünüyorum. Zoro, Ashura tekniğini yapacak ve onu görenler Zoro'nun ailesi/soyu ile alakalı şeyleri söyleyecekler. ''Bu teknik şu kabilenin tekniğiydi. Onlar şöyle kötüydü'' falan. Zoro'nun ailesi Wanolular tarafından kötü olarak biliniyor bence. Bu yüzden Ebisu olayları sırasında(ne zaman olur bilinmez ama) göstereceğini düşünüyorum. En azından Ebisu bağlantılı bir şeyler çıkacak gibi.Yani olabilir ama Zoro'nun b.haki bence baya sağlam zaten o konuda aşar zaten. Onun dışında Ben h.haki de açacağını ve diğerlerinde de iyi olduğunu düşünüyorum ve bunu gösterir bence bu arc. Zoro da geleceğin efsanelerinden olacak sonuçta hakiler de uzman olur o yüzden
Elemanı kesmedi mi zaten? Ama sanmıyorum ya bence çok daha sağlam bir düşmanda gösterecektir komutanlardan birinde.[/QUOTE
Olabilir Ama ben hala Oden'in üvey oğlu olduğunu düşünüyorum ama az kaldı bence artık girdi olaylaraBen ailesiyle alakalı bir durumda göstereceğini düşünüyorum. Zoro, Ashura tekniğini yapacak ve onu görenler Zoro'nun ailesi/soyu ile alakalı şeyleri söyleyecekler. ''Bu teknik şu kabilenin tekniğiydi. Onlar şöyle kötüydü'' falan. Zoro'nun ailesi Wanolular tarafından kötü olarak biliniyor bence. Bu yüzden Ebisu olayları sırasında(ne zaman olur bilinmez ama) göstereceğini düşünüyorum. En azından Ebisu bağlantılı bir şeyler çıkacak gibi.