O alıntıladığin yazinın mantıgına gore Zoro>Amiral alir. Amiral>Luffy. Zoro dressrosa'da geçmiş luffy(!)Zoro hiç bir zaman güç olarak Luffy'ye yaklaşamayacak.
O alıntıladığin yazinın mantıgına gore Zoro>Amiral alir. Amiral>Luffy. Zoro dressrosa'da geçmiş luffy(!)Zoro hiç bir zaman güç olarak Luffy'ye yaklaşamayacak.
Müttefik edinme gücü birebir dövüşte ne halta yarayacak?Zoro hiç bir zaman güç olarak Luffy'ye yaklaşamayacak.[SPOILER="Denizlerde dolaşanlar arasında en korkutucu güce sahip olan kişi o. -Dracule Mihawk "[/SPOILER]
Mesajın oyle demiyor.Yoo. Amirali tüm dresrosa dalsa gene alamazdı. Amiral bu herif insanları bile havaya kaldırabiliyor. Adadasın bir de. Alayını istese tutar denize atar. Zoro biraz yorar ama çok da etkin olamazdı. Herifin meyvesi inanılmaz defansif. Üstelik rakibini sürekli baskı altında tutuyor. Üstüne kılıç ustası ve hayvani gözlem hakisi var.
Yo öyle diyorum. Amirali geri püskürttü diye övdük. Ama bu amiral alır demek değil. Kingi alıyor diye amiral de mi alsın. Amiraller bence katakuri ve kingin üzerinde güçler.Mesajın oyle demiyor.
Amiraller=Yonkou bana göre. Sana göre nasıl bilemem. King'i alan adam amiral alamaz. Sag kol amiral alamaz.Yo öyle diyorum. Amirali geri püskürttü diye övdük. Ama bu amiral alır demek değil. Kingi alıyor diye amiral de mi alsın. Amiraller bence katakuri ve kingin üzerinde güçler.
Sen Zoro Fuji'yi geri ittirdi ve Hawkins'ten can aldı diyince epirisine yazdım zatenMüttefik edinme gücü birebir dövüşte ne halta yarayacak?
Bu tartışmaları bitirecek bu arc sonu biraz sabretmek lazım.O alıntıladığin yazinın mantıgına gore Zoro>Amiral alir. Amiral>Luffy. Zoro dressrosa'da geçmiş luffy(!)
Keşke. Hayat yorduHiç mi vicdanın yok senin?
Ben Zoro'nun o arc sonu amiral seviyesi olacağını düşünmüyorum. Eğer olursa Luffy'nin de Yonkou seviyesi olması gerekir ki bir arc sonra olacak o seviyede.Bu tartışmaları bitirecek bu arc sonu biraz sabretmek lazım.
Zoro zaten bu arc amiral olamayacak.Ben Zoro'nun o arc sonu amiral seviyesi olacağını düşünmüyorum. Eğer olursa Luffy'nin de Yonkou seviyesi olması gerekir ki bir arc sonra olacak o seviyede.