Sanji önce adam olmayı bir öğrensin sonra Zoro'nun tırnağı eder mi düşünürümTırnağı kırılsa bayılacak adamla Sanji Reisi yarıştırmayın, üzülürsünüz
Sanji önce adam olmayı bir öğrensin sonra Zoro'nun tırnağı eder mi düşünürümTırnağı kırılsa bayılacak adamla Sanji Reisi yarıştırmayın, üzülürsünüz
Gereksiz Uchiha ile tartışma zaten o konuda Ray'in Sanji'ye benziyor olmasının en büyük dayanağı da saçlarının aynı renkte olmasıydı hahahaha neyse yaSanji önce adam olmayı bir öğrensin sonra Zoro'nun tırnağı eder mi düşünürüm
Hahahaha bence de zorlama bir şeydi o konuGereksiz Uchiha ile tartışma zaten o konuda Ray'in Sanji'ye benziyor olmasının en büyük dayanağı da saçlarının aynı renkte olmasıydı hahahaha neyse ya
Nedense birileri o sıra naklen Luffy'nin dövüşünü izliyordu. ; ) Hatta kimin adamları vardı orada? Kaptanı yerine güzel sahip çıkmış zamanındaNefret edilen Shinobu, tüm herkesin Kaidonun vurusundan hayatta kalmasını sağlayan kişi. Güzel
Onun adı Vegeta. Saiyanların gururlu prensi......Vegeta ya yaptılarsa buna da yapabilirler
Yargı dağıt kardeşimZamanında Rayleigh - Sanji benzerliğine karşılık Roger - Zoro benzerliğini yazmıştım. Şimdi tekrar yaptırmayın bana bunu.
Saçları benzemiyor hiç başarılı değil, ah şu Zoro fanlarıZamanında Rayleigh - Sanji benzerliğine karşılık Roger - Zoro benzerliğini yazmıştım. Şimdi tekrar yaptırmayın bana bunu.
Bölüm 236ydı sanırım tam kendini havaya uçururken söylüyordu seslendirmen bunu. Shinobu da kendini havaya uçursa keşkeOnun adı Vegeta. Saiyanların gururlu prensi......