Oldun tabi Ama bana suç bulma he, kim olsa öyle anlardı Sen var ya sennn
Oldun tabi Ama bana suç bulma he, kim olsa öyle anlardı Sen var ya sennn
Garpın sevgi yumrukları sayesinde dayak arsızı oldu bu çocuk, lütfen!Ray işte Garp'ın bir alt modeli en azından sopayla dövüyordu çocuğu eğitim diye, diğeri direk ormana atmıştı xD
@Roronoa Zoro Eskisi kadar sarmıyor iki yılın ardından hep fos
Zoro'nun yediği teki kaçırmadım ama
En az Garp kadar adamsınGarpın sevgi yumrukları sayesinde dayak arsızı oldu bu çocuk, lütfen!
Erkan12' dir ne yapsa yeridir.En az Garp kadar adamsın
@Mr.Bushido Sanji bir kaç yerde sağ kol olarak resmedilmiş adam konusunu bile açmıştı @Erkan12'yi hiç mi okumadın
Ooo hoş geldin reis nerelerdesin yav Nşye şaşırmadım acaba Erkan işte hahahaa Sanji, Rayleigh’e benziyor diyen de o muydu? HahahaEn az Garp kadar adamsın
@Mr.Bushido Sanji bir kaç yerde sağ kol olarak resmedilmiş adam konusunu bile açmıştı @Erkan12'yi hiç mi okumadın
Biz bi ara uzun uzadıya konuşmuştuk, vardır eski genel tartışmalarda bi yerde; Ray Sanji ve Zoro karışımı bi karakter tasarımına sahip demiştik en son. Benzerlikler anlatılmıştı ve gayet de makul bi düşünce.Ooo hoş geldin reis nerelerdesin yav Nşye şaşırmadım acaba Erkan işte hahahaa Sanji, Rayleigh’e benziyor diyen de o muydu? Hahaha
Yav olsun olmasın demiyorum ama konunun açılış amacı için dedim ben. Açılış amacı Sanji, Ray'e daha çok benziyor işte onun yerini o temsil ediyor falan demeye getirmek içindi sanırım. Yoksa benzesin herkes birbirine beni ilgilendirmez kiBiz bi ara uzun uzadıya konuşmuştuk, vardır eski genel tartışmalarda bi yerde; Ray Sanji ve Zoro karışımı bi karakter tasarımına sahip demiştik en son. Benzerlikler anlatılmıştı ve gayet de makul bi düşünce.
Bizim tayfada ikinci adam Zorodur lafım yok ama Rayin Sanjiyle benzer taraflarının olması bu konuyla alakasız. Luffy de Rogera benzer yönleri olsa da bazı noktalarda farklı bi karaktere sahip, yöntemleri aynı olmayabiliyor. Bunlar normal şeyler.
He Sanji Zorodan daha iyi bi karakterdir orası ayrı bi mesele
Tırnağı kırılsa bayılacak adamla Sanji Reisi yarıştırmayın, üzülürsünüzYav olsun olmasın demiyorum ama konunun açılış amacı için dedim ben. Açılış amacı Sanji, Ray'e daha çok benziyor işte onun yerini o temsil ediyor falan demeye getirmek içindi sanırım. Yoksa benzesin herkes birbirine beni ilgilendirmez ki
Sanji eziğin tekidir, Zoro'nun tırnağı etmez