Üçünü ortaya koymak yerine bir tarafa çekmiş, haklısın.Ben dediğim şeyi Oda bir çok yerde yaptı ve söyledi. Senin dediğin şeyin ben söylendiğini hiç duymadım
Üçünü ortaya koymak yerine bir tarafa çekmiş, haklısın.Ben dediğim şeyi Oda bir çok yerde yaptı ve söyledi. Senin dediğin şeyin ben söylendiğini hiç duymadım
Benim gördüğüm 3'ünü yine bir köşeye ayrı ayrı çizmiş. Benim dediğim de saçma bir şey yok bence. Ben o Üçlünün öyle düşünüldüğünü hepimiz biliyoruz (Kapağı kastetmiyorum sadece), Oda'nın yaptığı bir şey bu. Ama sen bana Sanji'nin sağ kol olarak gösterildiğini gösterebilir misin? Yani neden öyle yazdın anlamadım, olabilecek bir şeyi söyledim ben.Üçünü ortaya koymak yerine bir tarafa çekmiş, haklısın.
Gayet açık. Sanji'yi Luffy'nin sağına, Zoro'yu da soluna çizmiş. bunlar objektifin orta kısmındalar. Üçlüyü sağa çekmiş, sola çekmiş demekse ortada olandan kaçmak demektir. Ya bu topa hiç girmeyeceksin ya da girdin mi de bazı şeyleri inkâr etmeyeceksin.Benim gördüğüm 3'ünü yine bir köşeye ayrı ayrı çizmiş. Benim dediğim de saçma bir şey yok bence. Ben o Üçlünün öyle düşünüldüğünü hepimiz biliyoruz (Kapağı kastetmiyorum sadece), Oda'nın yaptığı bir şey bu. Ama sen bana Sanji'nin sağ kol olarak gösterildiğini gösterebilir misin? Yani neden öyle yazdın anlamadım, olabilecek bir şeyi söyledim ben.
Ya Amaneden şuan gereksiz yükseliyorsun bro. Orada Luffy de yok Zoro da geçici görevi tabi ona verecek. Sanki Zoro varmış da yanında ona rağmen öyle demiş.Gayet açık. Sanji'yi Luffy'nin sağına, Zoro'yu da soluna çizmiş. bunlar objektifin orta kısmındalar. Üçlüyü sağa çekmiş, sola çekmiş demekse ortada olandan kaçmak demektir. Ya bu topa hiç girmeyeceksin ya da girdin mi de bazı şeyleri inkâr etmeyeceksin.
Oda Sanji'ye geçici kaptanlık dahi verdi çaktırmadan. Unutma, unutturma.
Ahaha. Olm bu nedir ya? Bir kendine gel. Kafaya alıyorum seni. Az sakin ya. Ahaha.Ya Amaneden şuan gereksiz yükseliyorsun bro.
Oğlum desene o zaman. Sen öyle ciddi yazınca dedim bu niye böyle yapıyor hahahaha Anlayamıyorum bro ciddi mi değil mi. Yoksa biliyorsun yani hahahaAhaha. Olm bu nedir ya? Bir kendine gel. Kafaya alıyorum seni. Az sakin ya. Ahaha.
Ben ciddi tartışmaya girmiyorum zaten ama sizin tartışma geçmişiniz o kadar kadim ki artık benden bile nem kapıyorsunuz, hak verdim.Oğlum desene o zaman. Sen öyle ciddi yazınca dedim bu niye böyle yapıyor hahahaha Anlayamıyorum bro ciddi mi değil mi. Yoksa biliyorsun yani hahaha
Ya bu topa hiç girmeyeceksin ya da girdin mi de bazı şeyleri inkâr etmeyeceksin.
Hahah yav normalde seni biliyorum ama şunu yazınca dedim, ciddi galibaBen ciddi tartışmaya girmiyorum zaten ama sizin tartışma geçmişiniz o kadar kadim ki artık benden bile nem kapıyorsunuz, hak verdim.
Genel tartışma üslubunu kopyalıyordum kendimce. Epey başarılı olmuşum demek, eyvallah.Hahah yav normalde seni biliyorum ama şunu yazınca dedim, ciddi galiba
Oldun tabi Ama bana suç bulma he, kim olsa öyle anlardı Sen var ya sennnGenel tartışma üslubunu kopyalıyordum kendimce. Epey başarılı olmuşum demek, eyvallah.