Tabi canım. Dünyanın En Güçlü Adamına karşı savaşmaya gelmiş bir Savaş Lordu Kaido'nun isminden korkacak he, meh.Bunlar hep senaryo diyorsun yani.
Oda Hasırşapkalara yol açıyor böyle böyle.
Tabi canım. Dünyanın En Güçlü Adamına karşı savaşmaya gelmiş bir Savaş Lordu Kaido'nun isminden korkacak he, meh.Bunlar hep senaryo diyorsun yani.
Sanji vs. Page1 güzel gidiyordu ama gizem kasmak için yine göstermedi dövüşü. Ayıp ediyor.Bu seride ne zaman adam akıllı bir dövüş sahnesine şahit olacağız. Mihawk vs. Zoro'yu da geçiştirirse şaşırmam.
Beklediğin cevabın bu olduğunu ben de biliyorum. Çünkü hepiniz kafası aynı. Orada da yazdım. Shanks odanın vivre ve sbsde onayladığı üzere bir 1. sınıf bir kılıç ustası. Aksi olmasa zaten Mihawk onla neden düello etsin? Ve mihawk neden shanksten daha güçlü bir kılıç ustası beklesin? Sen bunu ayırt edemiyorsan o da senin problemin. İyi forumlar.Bunu Shanks vs Mihawk konusunda da yazar mısın?
Teşekkür ederim beklediğim cevap buydu.
Bu seride ne zaman adam akıllı bir dövüş sahnesine şahit olacağız. Mihawk vs. Zoro'yu da geçiştirirse şaşırmam.
Biraz da dövüşün tek taraflı geçmesinden kaynaklandı bence. Sanji page one'ı çok ağır eziyordu hatta page one'a bir kere bile odaklanmadı hep suit hakkında düşüncesini belirtiyordu. Son panelde acılar içinde bağırıyordu dinozor reis. Tasarımı iyiydi ona üzüldüm:/Sanji vs. Page1 güzel gidiyordu ama gizem kasmak için yine göstermedi dövüşü. Ayıp ediyor.
Eşitleri de göstermiyor.Biraz da dövüşün tek taraflı geçmesinden kaynaklandı bence. Sanji page one'ı çok ağır eziyordu hatta page one'a bir kere bile odaklanmadı hep suit hakkında düşüncesini belirtiyordu. Son panelde acılar içinde bağırıyordu dinozor reis. Tasarımı iyiydi ona üzüldüm:/
Çizemiyor, gizem kasmaya çalıştığı falan yok. Kishi bu çizilmeyen dövüşler için ayrı bir seri çizse keşke.Sanji vs. Page1 güzel gidiyordu ama gizem kasmak için yine göstermedi dövüşü. Ayıp ediyor.
O tip vs. çizmek rahatına geliyordur.Sonra hezimetler.
- Aokiji vs Akainu
- Mihawk vs Shanks
- Teach vs Marco
- Garp vs Roger
- WB vs Roger
Bunlar göstermek yerine Usopp vs Perona gosteriyim. Çok kötü.
- Kaido vs Kid ittifakı
- WB vs Croco
Yada aklına gelmiyo dur nasıl çizeceğiÇizemiyor, gizem kasmaya çalıştığı falan yok. Kishi bu çizilmeyen dövüşler için ayrı bir seri çizse keşke.
O tip vs. çizmek rahatına geliyordur.
Ağlamaklı ve salaksapan espirimsi şeyleri çizmeye gelince, üstüne yok.Yada aklına gelmiyo dur nasıl çizeceği
Bence karşılaşırlarsa kesin dövüşürler. Zoro zaten aranıyor biliyorsunBakalım. Belki adamakıllı çarpışma bile olmayabilir. :S
Sen bana güvenhmmm diyorsun.