Uzarsa da sıkıntı yok. Mr1 dövüşü gibi asla yıkılmaz ve biçer Ama bence de uzamaz hahahaKısa sürerse Zoro şanslı biraz uzarsa, başka bir kılıç ustası olan Brook'un fanı olursunuz.
Uzarsa da sıkıntı yok. Mr1 dövüşü gibi asla yıkılmaz ve biçer Ama bence de uzamaz hahahaKısa sürerse Zoro şanslı biraz uzarsa, başka bir kılıç ustası olan Brook'un fanı olursunuz.
Öyle bir gülüyor ki sanki kendi yaptı tsunamileri.
Dof konusunda ne beklentiye girmiştim ya. İki yıl önce çok dehşet bir karakterdi.
Jack Zoro'yu Sheephead'e yaptığı gibi baş aşağı sallandıracak.Uzarsa da sıkıntı yok. Mr1 dövüşü gibi asla yıkılmaz ve biçer Ama bence de uzamaz hahaha
Göreceğiz bakalım Ben Zoro'ya güveniyorumJack Zoro'yu Sheephead'e yaptığı gibi baş aşağı sallandıracak.
Bakalım. Belki adamakıllı çarpışma bile olmayabilir. :SGöreceğiz bakalım Ben Zoro'ya güveniyorum
2 yıl sonrası daha çok kibir ve korku saldı karakteri.İki yıl önceki Dof daha bir umursamaz, daha bir şeytaniydi ya.
Tamamen senaryo gereği olan şeyler.2 yıl sonrası daha çok kibir ve korku saldı karakteri.
Bunlar hep senaryo diyorsun yani.Tamamen senaryo gereği olan şeyler.
Orijinal Doflamingo Marineford Savaşında kendini gösterdi.
hmmm diyorsun.Uzarsa da sıkıntı yok. Mr1 dövüşü gibi asla yıkılmaz ve biçer Ama bence de uzamaz hahaha