Bir kadının sırrı diyor ona göre Kıroko.. xdSizin gibi tıraşcılar bunlarla yürür anca zaten daha fazlası geçmeyeceği için elinize sıkıntı yok.
Bir kadının sırrı diyor ona göre Kıroko.. xdSizin gibi tıraşcılar bunlarla yürür anca zaten daha fazlası geçmeyeceği için elinize sıkıntı yok.
Beklenti meselesi değil, sadece olmaması garibime gitti o kadar.Doff'un kendi gücüyle yapamadığı şeyi kelepçeden beklemek. Olmuyor. Yapacak tabi ya, meyve kullanıcısı adam. Bir meyve kullanıcısının kairoseki kelepçesi ile şov yapması görülmüş bir şey değil seride.
İşte Momo'nun kardeşinin verdiği sırdan bahsediyor. Bölümü okuduysan anladığını düşünüyorum anlamadıysan da anlatıyorum tüylü.Bir kadının sırrı diyor ona göre Kıroko.. xd
Burada gülen adam Kaido'nun adını duyunca ne hale geldi...
Dof konusunda ne beklentiye girmiştim ya. İki yıl önce çok dehşet bir karakterdi.
Baş kapaktaki kıroko ile iki kadin sen bakma Kırokonunki daha büyük sır. Hiyori felan kimmiş.İşte Momo'nun kardeşinin verdiği sırdan bahsediyor. Bölümü okuduysan anladığını düşünüyorum anlamadıysan da anlatıyorum tüylü.
Çıkmayacak la boşuna uğraşma. Yıllar tutmuyor kronolojik sıraya göre o da fena yemliyor...Baş kapaktaki kıroko ile iki kadin sen bakma Kırokonunki daha büyük sır. Hiyori felan kimmiş.
Çok hızlı gelişti bu teknik ya.Buldun da bunuyorsun.
Yok ya, ben de takılıyorum zaten. Yani garip olabilir de hani yoğunluk meselesi falan filan derken yine çözülür o mesele.Beklenti meselesi değil, sadece olmaması garibime gitti o kadar.
İki yıl önceki Dof daha bir umursamaz, daha bir şeytaniydi ya.Burada gülen adam Kaido'nun adını duyunca ne hale geldi...
Kısa sürerse Zoro şanslı biraz uzarsa, başka bir kılıç ustası olan Brook'un fanı olursunuz.Zoro, Mamut kızartması yapacak