Biliyoruz herhalde seri başı ve sonu ne kadar çizim değişmiş.Usopp yazıyor işte
Biliyoruz herhalde seri başı ve sonu ne kadar çizim değişmiş.Usopp yazıyor işte
Doğru çok değişti, şimdi daha iyi gözüküyor bir de korkmasa.Biliyoruz herhalde seri başı ve sonu ne kadar çizim değişmiş.
Adamı bırakmış bak yatsın kalksın dua etsin açıkçıya. Hem o da bizden muhtemelen. xDAh o açık buldum diyen var ya. Onu bir dövse de görse açığı
Ah keşke. Insan neden sürekli ağlar? Timeskip de geçti halbuki. Bir değişmedi şu oğlanDoğru çok değişti, şimdi daha iyi gözüküyor bir de korkmasa.
Aynen bizim saflara katılacak belli Ama Sende sinir olmadın mı?Adamı bırakmış bak yatsın kalksın dua etsin açıkçıya. Hem o da bizden muhtemelen. xD
Herhalde Elbaf da düzelecek, çünkü ağzından düşürmüyor Elbaf'ıAh keşke. Insan neden sürekli ağlar? Timeskip de geçti halbuki. Bir değişmedi şu oğlan
Heraclesin o konuda özgüven verememiş ya ama Ussop bizden biri normal bir insan, diğerleri gibi über ya da süper olmasına gerek yok.Doğru çok değişti, şimdi daha iyi gözüküyor bir de korkmasa.
Ben saygı duyuyorum ona, ne kadar da korksa yeri geldiğinde arkadaşlarını terk etmiyor. Ama Elbaf da düzelecek bu çocuk.Heraclesin o konuda özgüven verememiş ya ama Ussop bizden biri normal bir insan, diğerleri gibi über ya da süper olmasına gerek yok.
Düzelsin. Orda da gereksiz ağlar ise en sevmediğim anime karakterleri 1. sıra Usopp olur. kendine çeki düzen versinHerhalde Elbaf da düzelecek, çünkü ağzından düşürmüyor Elbaf
Ben ona da inanmıyorum, Sanji yılı dedi gördük. Wano ya geldik. Zoro akacak dedik gördük. Oda anca çer çöp karakterler çizsin . . Yok Kurtizanmışta yok hırsızmışta .Ben saygı duyuyorum ona, ne kadar da korksa yeri geldiğinde arkadaşlarını terk etmiyor. Ama Elbaf da düzelecek bu çocuk.
Doğru şuan bende bir şey demiyorum ama Elbaf diye tutturdu.Orada düzelmesi lazımDüzelsin. Orda da gereksiz ağlar ise en sevmediğim anime karakterleri 1. sıra Usopp olur. kendine çeki düzen versin